KANKA
Masło extra 82% tłuszczu
Najniższa cena: 8,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Irlandia |
Typ | Owijka |
g
Średnia miara (e)
Masło extra 82% tłuszczu
Najniższa cena: 8,49 zł
Masło extra
Najniższa cena: 8,99 zł
Masło extra osełka (82% tł.)
Najniższa cena: 12,99 zł
Masło extra
Najniższa cena: 8,99 zł
Masło Polskie Extra
Osełka górska - masło extra
Masło Polskie Extra ( 100g)
Tradycyjne irlandzkie masło naturalne
Masło extra
Duńskie Masło klasyczne
Masło Ekstra 83% Butter
Masło Ekstra 83% z Łukowa
Masło Ekstra 83% bez laktozy z Łukowa
Masło ekstra 85% Kremowe
Masło z Łukowa 61% tłuszczu
Masło Polskie Extra bez laktozy
Masło extra kostka
Masło Extra Osełeczka Górska Mini
Masło kozie
Masło organiczne lekko solone BIO
Tradycyjne masło irlandzkie
Irlandzkie masło solone
Masło extra osełka (83% tł.)
Ser Maasdam plastry
Najniższa cena: 6,49 zł
0% taniej
Cheddar White kawałek
Najniższa cena: 9,99 zł
10% więcej
Cheddar Red kawałek
Ser Cheddar Red tarty
Ser Irlandzki Cheddar Mix tarty
Cheddar White plastry
Ser Cheddar Red plastry
Irlandzkie masło solone
Przechowywać w temperaturze: 0°C - + 7°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 7
ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa Polska
Pakowano dla: EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp.k., ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa Polska
Dublin Dairy
Marka | Dublin Dairy |
Prawdziwy smak Irlandii Masło irlandzkie Dublin Dairy to prawdziwe, naturalne masło, wytwarzane według oryginalnych receptur o zawartości tłuszczu 82 %. Powstało z myślą o wymagających smakoszach. Wyróżnia go jasna barwa, mleczny aromat oraz prosty skład. Każdy etap produkcji podlega kontroli, a receptura masła nie zawiera żadnych sztucznych dodatków. Wspaniale rozsmarowuje się nawet w kilka chwil po wyjęciu z lodówki. Marka Dublin Dairy proponuje konsumentom prawdziwy smak irlandzkiej tradycji. Sekretem jest to, że masło jest wytwarzane z wyjątkowego mleka, które pochodzi od krów wypasanych przez większość dni w roku, na zielonych i czystych łąkach Irlandii! Nasze krowy mają wszystko co potrzebne, żeby ich mleko było najwyższej jakości: zielona trawa przez cały rok, umiarkowany klimat, szczególna i troskliwa opieka. Przepis na efekt zachwytu Z masłem Dublin Dairy wszystko smakuje wyśmienicie! W tym przypadku nie trzeba nic więcej poza kromką świeżego pieczywa i porcją masła, która nada mu wyjątkowego smaku. Jest to również najlepszy dodatek do kanapek oraz wszelkiego rodzaju wypieków, ciast i ciasteczek. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do smażenia i pieczenia, Podkreśli smak każdej potrawy, a w szczególności sosów i zapiekanek. Największa zaleta masła irlandzkiego, w porównaniu do tradycyjnego masła jest jego konsystencja. Wspaniale rozsmarowuje się nawet w kilka chwil po wyjęciu z lodówki. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do dania Champ - tradycyjnego dania irlandzkiego. Składniki Masło jest źródłem wielu witamin i minerałów, które mają korzystny wpływ na nasze zdrowie. Zawartość tłuszczu 82% gwarantuje nam, że produkt jest prawdziwy i z powodzeniem może być używany jako element zbilansowanej diety. Opakowanie Masło Dublin Dairy zapakowane jest w trwały papier, który nie rozrywa się w czasie nabierania nożem bezpośrednio z opakowania. Łatwo jest je zamknąć i szczelnie zabezpieczyć przy każdym użyciu. Marka z irlandzkim charakterem Dublin Dairy - tradycyjne produkty irlandzkie z wyjątkowego mleka. Najbardziej ambitnym celem naszej marki jest wywoływanie radości. To ludzie i możliwość bycia razem są najważniejsze. A najlepszą okazją do tego, aby łączyć ludzi, jest wspólny posiłek. Realizując tę misję, postanowiliśmy wyprodukować masło i ser, które wpiszą się w definicję posiłku idealnego. Z tego powodu każdy z nas szuka w jedzeniu tego, co już bardzo dobrze zna - wyraźnego i bogatego w smak produktu, którym można delektować się w nieskończoność. Kluczem do sukcesu marki okazało się genialne w swej prostocie postawienie na wysoką jakość produktu. Fundamentem smaku jest mleko irlandzkich krów wypasających się, aż 300 dni na zielonej łące. Idealne warunki wypasania zwierząt przekładają się na kremowe w smaku mleko, które zamieniamy na wyraziste sery i masło. Nasze krowy mają wszystko co potrzebne, żeby ich mleko było najwyższej jakości: idealne warunki do wypasania, umiarkowany klimat panujący na wyspie oraz to, że każda krowa jest pod szczególną opieką. To właśnie te irlandzkie krowy są naszymi najważniejszymi pracownikami. Chcesz wiedzieć więcej? Zajrzyj na naszą stronę: https://dublindairy.pl/
Wyprodukowano w Irlandii. Pakowano w Belgii.