BONDUELLE
Kiełki fasoli mung
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa krem z dyni Bonduelle to doskonałą opcja na przepyszny posiłek obiadowy. Zupę dyniową Bonduelle wystarczy zmiksować na krem, aby cieszyć się jej gęstą konsystencją i wyjątkowym aromatem. Jedno opakowanie starczy dla całej rodziny.
Produkty firmy Bonduelle to bardzo wysoka lasa jakości, są one doceniane przez miłośników warzyw w całym kraju. Także zupa dyniowa cieszy się bardzo dużym powodzeniem, ze względu na jej unikalny smak, który zachwyca podniebienia wszystkich, którzy lubią dobre zupy.
Zupa krem z dyni - gęsty i pożywny obiad:
możesz zmiksować na krem
porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób
3 minuty i gotowe
wysoka zawartość błonnika
dynia (50%)
marchew (40%)
cebula (10%)
Produkt może zawierać śladowe ilości selera.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 415
g
polski
Kiełki fasoli mung
Kukurydza Złocista BIO
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Groszek konserwowy tradycyjny
Groszek konserwowy drobny
Pieczarki marynowane tradycyjne
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem. Spróbuj także Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw
Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl
Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z kurczakiem i mlekiem kokosowym Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, mleko kokosowe - sama śmietanka - 1/2 puszki, opakowanie kukurydzy Bonduelle 212 ml, pierś kurczaka - pojedyncza, cukier trzcinowy lub zwykły - łyżka, sok z cytryny - łyżka, kolendra lub szczypiorek do przyprawienia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy oczyszczone i pokrojone kawałki kurczaka i razem podsmażamy 4. Dodajemy mleko kokosowe i kukurydzę 5. Całość zalewamy bulionem 6. Dodajemy cukier, sok z cytryny, doprowadzamy do wrzenia i chwilę gotujemy Krem z pomarańczą Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, sok pomarańczowy - 1/2 szklanki, skórka z 1/2 pomarańczy, podsmażone płatki migdałowe, gałka muszkatołowa, cynamon - szczypta, cukier trzcinowy lub zwykły, łyżka, masło lub oliwa - do smażenia, śmietana 30% - 1/3 szklanki, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Podsmażone warzywa zalewamy bulionem 4. Dodajemy skórkę pomarańczy, sok, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem i posypujemy płatkami migdałowymi
Kraj pochodzenia: Polska