GALBANI
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Staropolskie tradycje produkcji wędlin to smak i aromat, który osiąga się poprzez naturalne procesy produkcyjne i najwyższej jakości mięso. I z takiego połączenia powstał też Gościniec staropolski. Wierzejki do jego produkcji wykorzystały wyselekcjonowane mięso wieprzowe, z którego każde 120 gram pozwoliło na wyprodukowanie 100 gram wędliny. Mięso to zostało grubo rozdrobnione a dodane przyprawy wyraźnie zaostrzyły jego smak. Umieszczone w osłonce białkowej mięso zostało poddane tradycyjnemu wędzeniu. Dym, który przeniknął do jego środka wydobył jego szlachetny smak i aromat, które wyczuwalne są w każdym plasterku.
Produkt świeży. Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy.
Produkty są krojone i zapakowane w pergamin przez przez naszych dostawców tuż przed odbiorem zamówienia. Każde opakowanie posiada etykietę Frisco.
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Salami spianata calabra pik
Salami ostródzkie - plastry
Salami chips klasyczne
Prosciutto Crudo Dolce
Tapas serrano
Salami rogal plastry (160g-240g)
szynka serrano
Salame Spianata
Salame Napoli
Szynka w siatce - plastry
Szynka dziadka - plastry
Szynka z indyka - plastry
Szynka zbójnicka - plastry
Szynka gotowana - plastry
Szynka z komina - plastry
Szynka z wędzarki - plastry
Żeberka wędzone - kawałek
Kiełbasa biała ekstra parzona
Kiełbasa krucha ze wsi - kawałek
Kiełbasa z beczki - kawałek
Kiełbasa podwawelska - kawałek
Kiełbasa śląska - kawałek
Kiełbasa staropolska - kawałek
Boczek wędzony surowy - plastry
Boczek z komina - plastry