MORLINY
Salami ostródzkie - plastry
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia solą. Tak przygotowana masa umieszczana jest we flaku. Po tym, wędlina poddawana jest spłaszczaniu dla nadania charakterystycznego kształtu. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Świetna na deskę wędlin i do pizzy.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Salami ostródzkie - plastry
Salami spianata calabra pik
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Salami chips klasyczne
Salame Spianata
Salami rogal plastry (160g-240g)
Antipasto Misto
Gulasz angielski - plastry
Tapas serrano
Prosciutto Crudo Dolce
Ser Mozzarella (mini kulki)
Najniższa cena: 9,19 zł
Ser Mozzarella (kulka)
Ser Mozzarella light (kulka)
Ser Mozzarella (tarty)
Salami Milano
Mortadella
Szynka prosciutto crudo
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Szynka affettati prosciutto cotto
Ser Mascarpone
Antipasto Misto
Ser Mascarpone o smaku waniliowym
Ser Ricotta
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.