Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Boczek z komina to produkt doskonałej jakości, która jest efektem połączenia wyselekcjonowanych składników z tradycją wędzenia. Do produkcji boczku wykorzystano wyselekcjonowane elementy wieprzowego boczku, które następnie zostały poddane wędzeniu w tradycyjnej wędzarni. Wcześniej jednak mięso zostało odpowiednio przygotowane, głównie poprzez natarcie go odpowiednią kompozycją przypraw, w tym ziela angielskiego i liścia laurowego. Końcowy etap produkcji to parzenie, po którym gotowy boczek trafia na nasze stoły. Boczek jest doskonałym dodatkiem do zup warzywnych. Pokrojony w kostkę i dokładnie przesmażony na patelni stanowi podstawę tradycyjnej polskiej okrasy.
Produkt świeży. Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy.
Produkty są krojone i zapakowane w pergamin przez przez naszych dostawców tuż przed odbiorem zamówienia. Każde opakowanie posiada etykietę Frisco.