PAN DO MAR
Makrela filety w BIO sosie pomidorowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kałamarnica w oliwie z oliwek to prawdziwa gratka dla amatorów niecodziennych przekąsek, owoców morza i innych nieznanych w polskiej kuchni, wartych spróbowania smakołyków.
Opakowanie zawiera delikatne macki kałamarnicy starannie przygotowane do jedzenia wprost z opakowania, bez konieczności ich dalszego przetwarzania. Smak zachowują dzięki dodatkowi aromatycznej oliwy z oliwek, w komplecie dostarczając też cennych kwasów tłuszczowych.
Kałamarnica to świetne urozmaicenie posiłków i sposób na nowe doświadczenia smakowe. Zwierzęta pochodzą ze zrównoważonego rybołówstwa chroniącego ich naturalne środowisko.
Produkt sterylizowany. Kałamarnica Humboldta (Dosidicus gigas) złowiona w południowo-wschodniej części Oceanu Spokojnego (FAO 87.I.13).
KAŁAMARNICA gotowana na parze 75 %, ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 24 %, sól morska. 24 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Makrela filety w BIO sosie pomidorowym
Sardynki w BIO oliwie z oliwek
Tuńczyk w sosie własnym
Tuńczyk w BIO oliwie z oliwek
Anchois (sardele) w BIO oliwie z oliwek
Makrela w BIO oliwie z oliwek
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni