PAN DO MAR
Anchois (sardele) w BIO oliwie z oliwek
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Anchois w oliwie z oliwek to wyborne w smaku płaty sardeli, znajdujące bardzo szerokie zastosowanie w tradycji wielu krajów, w tym kuchni francuskiej.
Łowione w czystych ekologicznie portugalskich wodach sardele poddawane są ręcznej obróbce, a następnie w postaci filetów anchois zamykane w zalewie z ekologicznej oliwy z oliwek extra virgin z dodatkiem soli.
Neutralne w smaku fileciki świetnie sprawdzą się, jako samodzielna przystawka lub dodatek smakowy do farszów mięsnych, rybnych, past, oliwek, pizzy czy sałatek.
filety anchois (60%), ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin (40%), sól morska
Anchois (sardele) w BIO oliwie z oliwek
Sardynki w BIO oliwie z oliwek
Najniższa cena: 12,99 zł
Tuńczyk w sosie własnym
Najniższa cena: 13,59 zł
Makrela w BIO oliwie z oliwek
Tuńczyk w BIO oliwie z oliwek
Makrela filety w BIO sosie pomidorowym
Kałamarnica humboldta w BIO oliwie z oliwek extra virgin