KAMIS
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
45% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Włoska pinsa to obecny trend. Wyobraź sobie ten pyszny, puszysty chleb z odpowiednią chrupkością na zewnątrz. Ciepły, autentyczny włoski chleb, którego nie możesz mieć dość. Pinsa to idealne połączenie pizzy i focacci. Nakładasz go jak pizzę, ale chleb jest bardziej przewiewny niż spód pizzy. Czy wiesz, dlaczego ta ekologiczna pinsa jest lżejsza do strawienia niż pizza? Ciasto fermentuje około 12 godzin. Powoduje to dodatkową puszystość, a co za tym idzie, lepszą strawność. Kolejna zaleta: pinsa zawiera mniej soli niż baza do pizzy. Więc jesz coś w rodzaju pizzy i nadal czujesz się świetnie po posiłku.
Pinsa jest również idealna, jeśli masz rodzinę. Jako zdrowy zamiennik pizzy lub po prostu jako spersonalizowana przekąska lub lunch. Po prostu wybierasz swoje ulubione składniki i doprawiasz tak, jak lubisz. Z sosem, bez sosu, to zależy od Ciebie! Włosi zazwyczaj preferują danie bez sosu, z mozzarellą jako podstawą. Jeśli chodzi o popularne dodatki, pomyśl o świeżym sosie pomidorowym, mozzarelli, oliwie z oliwek i bazylii. Ale jako wegańskie dodatki świetnie sprawdzają się także grillowany bakłażan, karczochy czy grzyby. Eksperymentuj i ciesz się!
W opakowaniu są 2 sztuki. Pakowano w atmosferze ochronnej.
mąka PSZENNA*, woda, semolina z PSZENICY durum*, mąka ryżowa*, drożdże*, białko ryżowe*, sól morska, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Może zawierać SOJĘ, MLEKO, ORZECHY, GORCZYCĘ, ŁUBIN i sezam.
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
45% taniej
Jabłka prażone
Pasta waniliowa z wanilii bourbon z Madagaskaru
Najniższa cena: 9,99 zł
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Najniższa cena: 2,19 zł
Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
Najniższa cena: 16,49 zł
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Pinsa BIO (2 szt.)
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas w kawałkach
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Pestki dyni łuskane
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Przyprawa do kawy i deserów
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Cukier z cynamonem do ciast i deserów
Tortilla chilli - 25 cm (4 szt.)
Cynamon mielony XXL
Cynamon mielony
Fajny pisak XXL - zielony
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Glutaminian sodu
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Krople z czekolady mix (dekoracyjne)
Soda oczyszczona
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Laska wanilii Bourbon BIO
Cukier kandyz lodowy
Mix do śmietany
Posypka dekoracyjna - czekoladowe duo
Mleczko kokosowe BIO (tł. 22%)
Makaron z ryżu brązowego bezglutenowy BIO
Makaron gryczany z batatami bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Chleb esseński żytni BIO
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3 dni
Polać sosem (opcjonalnie), serem i smacznymi śródziemnomorskimi składnikami, takimi jak karczochy, oliwki, świeża bazylia, suszone pomidory. Piec pinsę w piekarniku nagrzanym do 200°C przez 8-10 minut.