HEBAR
Migdały
Najniższa cena: 8,29 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Migdały KRESTO znajdują szerokie zastosowanie w potrawach wielu kuchni świata. Nadają się do bezpośredniego spożycia jako przekąska, a także do dań śniadaniowych, np. Muesli z przetworami mlecznymi. Migdały dodaje się również do wielu słodkich ciast, wypieków i deserów. Zmniejszają ryzyko rozwoju chorób serca, obniżają poziom złego cholesterolu we krwi, a także mają niski indeks glikemiczny, dlatego poleca się ich spożywanie diabetykom. Kobiety w ciąży często zachwalają migdały, ponieważ zobojętniają kwasy żołądkowe.
migdały brązowe
ze skórką
całe
Produkt może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam.
Wymiar liczbowy 100
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 103
g
Średnia miara (e)
Chrońmy razem środowisko
Opakowanie w 100 % do recyklingu
Migdały
Najniższa cena: 8,29 zł
Migdały BIO
Najniższa cena: 9,89 zł
Mieszanka studencka z migdałami
Migdały
Migdały blanszowane
Migdały słupki
Migdały lekko solone prażone
Migdały łuskane
Migdały
Migdały blanszowane BIO
Migdały suszone
Płatki migdałowe (migdały cięte) BIO
Migdały blanszowane BIO
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Orzechy włoskie
Orzechy pecan
Orzechy nerkowca
Orzechy brazylijskie
Orzechy laskowe
Orzechy macadamia
Orzechy włoskie
Pestki dyni
Sezam
Migdały blanszowane
Migdały słupki
Pistacje
Migdały płatki
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice
VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice tel.: 46 835 14 40 www.vog.pl
KRESTO
Marka | Kresto |
Green Dot
Migdały KRESTO stanowią idealną przekąskę pomiędzy posiłkami i znakomicie nadają się jako komponent różnych dań. Sprawdzą się zarówno w deserach, jak i potrawach podawanych na słono, takich jak makarony!
KRESTO - Jakość, którą widać! KRESTO - świadome odżywianie!
Migdały KRESTO stanowią idealną przekąskę pomiędzy posiłkami i znakomicie nadają się jako komponent różnych dań. Sprawdzą się zarówno w deserach, jak i potrawach podawanych na słono, takich jak makarony!