KRESTO
Migdały blanszowane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Migdały blanszowane KRESTO produkowane są z surowców najwyższej jakości. Wybierając Migdały słupki marki KRESTO mają Państwo pewność, że każda potrawa będzie smaczna, a goście zadowoleni.
Migdały blanszowane KRESTO idealnie pasują jako dodatek do ciast i deserów, dań słonych oraz sosów. Wielokrotnie stanowią składnik potraw, a także powszechnie używane są w zdobieniu i dekorowaniu wypieków.
migdały
blanszowane
chrupiące
Produkt może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam.
Orzechy | Może zawierać |
Orzeszki ziemne | Może zawierać |
Sezam | Może zawierać |
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 102
g
Średnia miara (e)
Chrońmy razem środowisko
Opakowanie w 100 % do recyklingu
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 163
Wymagana szerokość na półce 108
Wymagana głębokość na półce 19
Wysokość 163
Szerokość 108
Głębokość 19
Migdały blanszowane
Migdały blanszowane BIO
Migdały blanszowane BIO
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Orzechy włoskie
Orzechy pecan
Orzechy nerkowca
Orzechy brazylijskie
Orzechy laskowe
Orzechy macadamia
Orzechy włoskie
Pestki dyni
Sezam
Migdały
Migdały słupki
Pistacje
Migdały płatki
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice
VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice tel.: 46 835 14 40 www.vog.pl
KRESTO
Marka | Kresto |
Green Dot
Migdały to bogate źródło substancji odżywczych. Zawierają sporo witaminy B2, witaminy E i błonnika. Poza tym nie brakuje w nich także niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i pierwiastków mineralnych (zwłaszcza potasu). Stanowią idealną przekąskę pomiędzy posiłkami, ale także znakomicie nadają się jako komponent różnych dań. Sprawdzą się zarówno w deserach, jak i potrawach podawanych na słono, takich jak np. sałatki, mięsa bądź ryby. Ten niezwykły produkt pochodzi z drzewa o nazwie migdałowiec pospolity, rosnącego w miejscach, w których występują łagodny klimat oraz żyzna gleba. Najczęściej można spotkać go w Ameryce, Afryce Północnej w Azji Zachodniej, Afryce Północnej.
KRESTO - Jakość, którą widać! KRESTO - świadome odżywianie!
Migdały to bogate źródło substancji odżywczych. Zawierają sporo witaminy B2, witaminy E i błonnika. Poza tym nie brakuje w nich także niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT) i pierwiastków mineralnych (zwłaszcza potasu). Stanowią idealną przekąskę pomiędzy posiłkami, ale także znakomicie nadają się jako komponent różnych dań. Sprawdzą się zarówno w deserach, jak i potrawach podawanych na słono, takich jak np. sałatki, mięsa bądź ryby. Ten niezwykły produkt pochodzi z drzewa o nazwie migdałowiec pospolity, rosnącego w miejscach, w których występują łagodny klimat oraz żyzna gleba. Najczęściej można spotkać go w Ameryce, Afryce Północnej w Azji Zachodniej, Afryce Północnej.
Nazwa funkcjonalna Migdały blanszowane