RANA
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Tagliatelle Rana swój smaczny, domowy smak zawdzięcza tradycyjnej recepturze. Oprócz mąki pszennej znajdziemy tam również jaja. Ma doskonale dobrany kształt, dzięki czemu nie tylko smakuje, ale również wspaniale wygląda.
Makaron Tagliatelle Rana to sposób na wyczarowanie prostego, a jednocześnie bardzo efektywnego dania bez dużych nakładów pracy. Dla najlepszego rezultatu, należy gotować w dużej ilości wody. Może być dodatkiem do zup lub głównym elementem obiadu, na przykład z sosem lub warzywami.
Makaron Tagliatelle Rana – przepisy:
mąka z pszenicy twardej, jaja (20%), woda
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Pesto z bazylią (świeże)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron Pappardelle (świeży)
Makaron Spaghetti (świeży)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)