SANTE
Soczewica zielona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt może zawierać gluten, soję oraz mleko.
Wymiar liczbowy 350
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 354
g
Średnia miara (e)
Soczewica zielona
Soczewica zielona
Granola Proteinowa orzech laskowy migdał czekolada
Najniższa cena: 7,99 zł
Granola czekoladowa
Najniższa cena: 7,49 zł
Wafle kukurydziane bezglutenowe (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,19 zł
Wafle ryżowe z solą himalajską (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,19 zł
Granola Proteinowa brownie i wiśnia
Najniższa cena: 8,59 zł
Baton waniliowy z inuliną
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Baton żurawinowy z jagodami goji i inuliną
Najniższa cena: 4,19 zł
Granola owocowa
Najniższa cena: 9,99 zł
Granola orzechowa
Najniższa cena: 7,49 zł
7% taniej
Granola z Białą Czekoladą i Truskawkami
Najniższa cena: 9,99 zł
Wafle ryżowe naturalne (bezglutenowe)
Najniższa cena: 3,19 zł
Baton kakaowy z inuliną
Najniższa cena: 3,95 zł
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Pasta orzechowa crunchy
Pasta orzechowa smooth
1 szklankę soczewicy opłucz, a następnie zalej 1,5 szklanki osolonej wody i gotuj na małym ogniu ok. 30 minut do momentu wchłonięcia wody przez ziarna soczewicy.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Jagiellońska 55A 03-301 Warszawa
SANTE sp. z o.o. ul. Jagiellońska 55A 03-301 Warszawa
Sante
Marka | Sante |
Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych. Charakteryzuje się wysoką zawartością białka. Soczewicę zieloną polecamy jako dodatek do potraw z kasz i ryżu oraz do sałatek, farszu do krokietów, past i zup.
Więcej przepisów znajdziesz na www.sante.pl
Kuchnia Sante Farsz z zielonej soczewicy Składniki: ugotowana soczewica, 1 cebula, jajko, przyprawy: sól, pieprz, majeranek, sos sojowy i inne przyprawy wg upodobania. Sposób przygotowania: Ugotowaną soczewicę przetrzyj przez sito lub zmiksuj. Dodaj podsmażoną, pokrojoną drobno cebulę, jajko, dopraw do smaku solą, pieprzem, sosem sojowym i majerankiem lub inną przyprawą ziołową. Dokładnie wymieszaj. W zależności od upodobań do farszu możesz dodać mielonego mięsa, chudego boczku, kwaszonej kapusty lub pieczarek. Tak przygotowaną masę użyj jako nadzienie do pierogów lub krokietów.