SANTE
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt może zawierać gluten, soję oraz mleko.
Wymiar liczbowy 350
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 354
g
Średnia miara (e)
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Najniższa cena: 5,49 zł
Chia - nasiona szałwii hiszpańskiej bezglutenowe
Najniższa cena: 8,35 zł
Cukier trzcinowy nierafinowany Demerara (drobny)
Najniższa cena: 5,49 zł
Granola Proteinowa brownie i wiśnia
Najniższa cena: 8,59 zł
0% taniej
Granola brownie & wiśnie
Najniższa cena: 7,49 zł
Granola orzechy & miód
Najniższa cena: 7,49 zł
Granola belgijska czekolada & pomarańcz
Najniższa cena: 7,49 zł
Sezam
Najniższa cena: 9,99 zł
Jagody Goji bezglutenowe
Najniższa cena: 13,79 zł
28% taniej
Musli Bez Dodatku Cukru Żurawina Borówka Goji
Najniższa cena: 7,29 zł
26% taniej
Musli bez dodatku cukru truskawka & wiśnia
Najniższa cena: 7,29 zł
26% taniej
Granola Proteinowa orzech laskowy migdał czekolada
Najniższa cena: 8,59 zł
0% taniej
Wafle kukurydziane bezglutenowe (bezglutenowe)
Wafle ryżowe z solą himalajską (bezglutenowe)
Wafle ryżowe naturalne (bezglutenowe)
Baton proteinowy 33% czekoladowy
1 szklankę soczewicy opłucz, a następnie zalej 1,5 szklanki osolonej wody i gotuj na małym ogniu ok. 30 minut do momentu wchłonięcia wody przez ziarna soczewicy.
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Jagiellońska 55A 03-301 Warszawa
SANTE sp. z o.o. ul. Jagiellońska 55A 03-301 Warszawa
Sante
Marka | Sante |
Soczewica jest jedną z najstarszych roślin uprawnych. Charakteryzuje się wysoką zawartością białka. Soczewicę zieloną polecamy jako dodatek do potraw z kasz i ryżu oraz do sałatek, farszu do krokietów, past i zup.
Więcej przepisów znajdziesz na www.sante.pl
Kuchnia Sante Farsz z zielonej soczewicy Składniki: ugotowana soczewica, 1 cebula, jajko, przyprawy: sól, pieprz, majeranek, sos sojowy i inne przyprawy wg upodobania. Sposób przygotowania: Ugotowaną soczewicę przetrzyj przez sito lub zmiksuj. Dodaj podsmażoną, pokrojoną drobno cebulę, jajko, dopraw do smaku solą, pieprzem, sosem sojowym i majerankiem lub inną przyprawą ziołową. Dokładnie wymieszaj. W zależności od upodobań do farszu możesz dodać mielonego mięsa, chudego boczku, kwaszonej kapusty lub pieczarek. Tak przygotowaną masę użyj jako nadzienie do pierogów lub krokietów.