HORTEX
Zupa ogórkowa z koperkiem mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
warzywa w zmiennych proporcjach: ogórki kwaszone 40 % (ogórki, sól, przyprawy zawierające gorczycę), ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, koper 3 %
Produkt może zawierać: mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Zupa ogórkowa z koperkiem mrożona
Zupa ogórkowa z koperkiem
Szpinak rozdrobniony mrożony
Truskawki mrożone
mrożone
z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
Mieszanka chińska mrożona
Marchew z groszkiem mrożona
Borówka
Brokuły różyczki mrożone
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 5,65 zł
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Włoszczyzna - paski mrożona
Maliny mrożone
Jagody leśne mrożone
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,65 zł
z ziołami i papryką mrożone
bez rozmrażania Garnek: Do 750 ml gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować pod przykryciem ok. 15 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą. Do zupy można dodać śmietanę.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura/okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa kalafiorowa z koperkiem Hortex Grochówka Hortex Mieszanka 7-składnikowa
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Mus z zupy ogórkowej z wędzonym pstrągiem Składniki: - Zupa ogórkowa Hortex - 1 opakowanie - 150 g wędzonego fileta z pstrąga - 2 awokado - 2 łyżki kwaśnej śmietany - 1 łyżeczka masła - 1 łyżka soku z cytryny - 1 łyżka majonezu - kilka łyżeczek crème fraîche albo śmietanki 36 % - 1 łyżeczka marynowanego zielonego pieprzu - sól i pieprz Gotowe w 30 minut Przygotowanie: W garnku rozgrzej masło i podsmaż na nim zupę ogórkową. Następnie wlej trochę wody i pod przykryciem duś warzywa do miękkości. Ostudź. Do garnka dodaj pokrojone w kostkę awokado, zmiksuj na gładki mus, dodając sok z cytryny, śmietanę, majonez, sól i pieprz. Gotowy mus przelej do pucharków i schłodź w lodówce. Podawaj z łyżeczką crème fraîche, kawałkami wędzonego pstrąga i posypane zielonym pieprzem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów