HOUSE OF ASIA
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Najniższa cena: 8,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta curry żółta Kanokwan to niezastąpiony składnik kuchni azjatyckiej. Wykonana jest wyłącznie z naturalnych składników. W jej składzie znajdują się czosnek, trawa cytrynowa oraz aromatyczne przyprawy, które nadają charakterystycznej pikantności.
Żółte curry obok zielonego oraz czerwonego curry, to jedno z najbardziej charakterystycznych dań przygotowywanych w Tajlandii. Jest to sos, który w zależności od pozostałych składników, jest o mniejszej lub większej gęstości. Można podawać z kurczakiem, wołowiną, owocami morza lub warzywami.
Żółta pasta curry Kanokwan to składnik charakterystyczny dla kuchni azjatyckiej:
produkt bezglutenowy
czosnek
szalotka
całkowicie utwardzony olej z nasion palmy oleistej
trawa cytrynowa
czerwone chili 7 %
sól
galangal
kumin
kolendra
kurkuma
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 50
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 58
g
polski
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Najniższa cena: 8,99 zł
Pasta curry czerwona
Pasta paprykowa ostra
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta do pad thai
Pasta do tom yum bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
3
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl
Kanokwan
Marka | Kanokwan |
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Żółte curry z kurczakiem Danie dla 4 osób Czas przygotowania 15 min Składniki: - 400 ml mleczka kokosowego o zawartości tłuszczu 12-14 % - 150 g filetu z kurczaka pokrojonego w cienkie plastry - 2 duże ziemniaki pokrojone w 1 cm kostkę - 1 marchew pokrojona w cienkie plastry - 1 łyżka sosu rybnego 1. Do rondelka wlej 200 ml mleczka kokosowego, dodaj 2 łyżeczki pasty i podgrzewaj przez 2 minuty, aż się rozpuści. 2. Dodaj kurczaka i warzywa, zagotuj w mleczku i całość gotuj przez ok. 5 minut. Dodaj pozostałe mleczko oraz sos rybny i całość zagotuj. 3. Curry podawaj z ryżem jaśminowym.
Wyprodukowano w Tajlandii.