MELISSA
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron spaghetti wyprodukowany z ekologicznej mąki z ryżu brązowego.
Zagotować 1 l wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.
mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Może zawierać SOJĘ.
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,15 zł
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu