PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyborny smak klasycznych, jesiennych owoców, otulonych miękkim ciastem ziemniaczanym. Oto tajemnica pysznych knedli ze śliwkami. Ich wyjątkowy smak to wspomnienie wrześniowego słońca i bogactwa owocowej przyjemności. Cudowny pomysł na oryginalny obiad lub podwieczorek dla każdego łasucha. | ||||||||||
Składniki: ciasto: ziemniaki (53 %), skrobia ziemniaczana, suszone ziemniaki (12 %), woda, mąka pszenna, sól; nadzienie: śliwki (78 %), cukier, skrobia.
Gluten. Produkt może zawierać mleko, soję i seler oraz pestki i ich fragmenty.
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Knedle ze śliwką
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Pierogi z ziemniakami i szpinakiem bez glutenu
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Słodkie maliny
Talarki ziemniaczane
Frytki proste do piekarnika
Frytki cienkie do piekarnika
Frytki karbowane do piekarnika
Cząstki ziemniaczane ze skórką
Pierogi z serem
Pierogi z jagodami
Pierogi z truskawkami
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Kartofle ze skórką grubo ciosane
Owoce lasów i sadów
Kluski śląskie z dziurką
• w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
• w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
Sposób przygotowania: zamrożone knedle wyjmij z opakowania i wrzuć do minimum 3 litrów wrzącej, osolonej wody.
Następnie knedle delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Od chwili kiedy knedle zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj na wolnym ogniu przez około 6-7 minut. Ugotowane knedle wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Gotową potrawę możesz polać śmietaną lub jogurtem i posypać cukrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów