KAMIS
Oregano
Najniższa cena: 1,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz cytrynowy Kamis to przyprawa najlepszej jakości pochodząca od firmy, która słynie z wyjątkowych przypraw. To produkt dzieki któremu otrzymamy ostry smak doprawiony nutką cytrusów. Polecana jest szczególnie do ryb, które doskonale smakują w takim połączeniu. To także ciekawe urozmaicenie do różnego rodzaju dań mięsnych.
W składzie Pieprzu cytrynowego Kamis znajdziesz pieprz, kurkumę i skórkę cytrynową. To doskonały zestaw, który potrawi bardzo zmienic smak potraw i dodać im nieco orientalności. Jeśli cenisz oryginalną kuchnię oraz najlepszej jakości przyprawy - to produkt zdecydowanie dla Ciebie.
Pieprz cytrynowy Kamis - co warto wiedzieć?
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
przyprawy (pieprz czarny (23 %), czosnek, cebula, kurkuma)
sól
kwas: kwas cytrynowy
cukier
skórka cytrynowa (3 %)
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 27
g
Średnia miara (e)
Oregano
Najniższa cena: 1,99 zł
Bazylia
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,79 zł
26% taniej
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 2,15 zł
Czosnek granulowany (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,65 zł
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 1,79 zł
45% taniej
Rozmaryn
Najniższa cena: 1,99 zł
0% taniej
Estragon
Najniższa cena: 2,75 zł
Przyprawa do kebab shoarma
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,79 zł
26% taniej
Przyprawa do pizzy
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,79 zł
26% taniej
Przyprawa chińska - 5 smaków
Najniższa cena: 2,59 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,79 zł
26% taniej
Przyprawa do sosu tzatziki
Najniższa cena: 2,65 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Ceviche z łososiem i awokado Przygotowanie 15 min + czas marynowania Porcje 4 Składniki: 400 g fileta z łososia pokrojonego w półcentymetrową kostkę ¼ szklanki soku z limonki ¼ szklanki świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy ½ cebuli czerwonej pokrojonej w drobną kostkę 1½ łyżeczki pieprzu cytrynowego Kamis ½ łyżeczki zmielonej soli morskiej Kamis 1 duże dojrzałe awokado 1. Łososia umieść w płaskim naczyniu. 2. Dodaj pozostałe składniki (bez awokado), wymieszaj, odstaw do lodówki na 2 godziny. W trakcie marynowania delikatnie wymieszaj. 3. Bezpośrednio przed podaniem awokado pokrój w półcentymetrową kostkę, dodaj do łososia, wymieszaj, następnie odlej sok. 4. Podawaj z grzankami z bagietki.