HORTEX
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
warzywa 70 % w zmiennych proporcjach: ziemniaki, marchew, brokuły, cebula, seler
pieczarki 30 %
Produkt może zawierać: gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa fasolowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok pomidorowy
Sok 100% Multiwitamina
Brokuły różyczki mrożone
Szpinak liście mrożony
Szpinak rozdrobniony mrożony
Groszek zielony mrożony
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Maliny mrożone
Mieszanka chińska mrożona
bez rozmrażania Garnek: Do 1 l gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować ok. 15 minut. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą. Dla wzbogacenia smaku zupę można zabielić śmietaną.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 1 dzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa grzybowa Hortex Marchewka z groszkiem Hortex Bób
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Cappuccino pieczarkowe z oliwą truflową i ziołami Składniki: - Zupa pieczarkowa Hortex - 1 opakowanie - 500 ml bulionu - 100 ml śmietanki - 50 g masła - 50 ml oliwy truflowej - 1 cebula - pęczek koperku - 1/2 pęczka szczypiorku Gotowe w 40 minut Przygotowanie: W rondlu rozpuść masło, dodaj pokrojoną w piórka cebulę i smaż do „zeszklenia się". Następnie wrzuć zupę i duś ok. 10 minut. Po tym czasie dodaj bulion i całość gotuj przez 10-15 minut. Na koniec wlej śmietankę i wszystko zmiksuj do uzyskania jednolitej konsystencji. Gotowe cappuccino podawaj skropione oliwą truflową, posypane posiekanym koperkiem i szczypiorkiem.