HORTEX
Mieszanka meksykańska mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
warzywa w zmiennych proporcjach: marchew, kalafior, brokuły
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzuć do żółtego kosza
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka węgierska
Bukiet warzyw kwiatowy mrożony
Mieszanka włoska mrożona
Bukiet jarzyn wiosenny mrożony
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Truskawki mrożone
Jagody leśne mrożone
Szpinak rozdrobniony mrożony
Marchew z groszkiem mrożona
mrożone
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
z przyprawą włoską mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Brokuły różyczki mrożone
z przyprawą orientalną mrożone
Cena przed obniżką: 8,39 zł
Wiśnie bez pestek mrożone
z ziołami i papryką mrożone
Włoszczyzna - paski mrożona
Marchewka mrożona mini
Mieszanka meksykańska mrożona
Borówka
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,65 zł
bez rozmrażania Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka z osoloną, wrzącą wodą. Gotować przez ok. 8-10 minut, odcedzić. Podawać polane stopionym masłem i zrumienioną bułką tartą lub zapiekane z serem.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) *-6 °C - 4 dni **-12 °C - 1 miesiąc ***poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Zupa kalafiorowa z koperkiem Hortex Brokuły różyczki Hortex Zupa ogórkowa z koperkiem
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Zapiekana ryba w sosie cytrynowo-pieprzowym Składniki: - Bukiet warzyw kwiatowy Hortex - 1 opakowanie - 400 g filetów rybnych - 200 ml śmietany 22 % - 1 łyżka pieprzu cytrynowego - 1 łyżka pieprzu marynowanego - sok z całej cytryny - 1 łyżka oliwy z oliwek - świeży koperek - sól, pieprz Gotowe w 40 minut Przygotowanie: Warzywa gotuj w osolonym wrzątku 5-7 min. Odcedź. Filety rybne posól, skrop sokiem z cytryny i posyp pieprzem cytrynowym. Ułóż w wysmarowanym oliwą naczyniu do zapiekania. Dodaj warzywa. Zalej śmietaną wymieszaną z pieprzem marynowanym, solą i drobno pokrojonym koperkiem. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 °C przez ok. 25-30 minut. Rybę możesz podawać z chrupiącą bułeczką lub ryżem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów