HORTEX
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
buraki ćwikłowe
przeciwutleniacz - kwas askorbinowy
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko, jaja, soję, zboża zawierające gluten.
wysoka zawartość błonnika
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Opakowanie wrzucić do żółtego kosza
Zupa kalafiorowa z koperkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Barszcz ukraiński mrożony
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jarzynowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa fasolowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Zupa jesienno-zimowa mrożona
Cena przed obniżką: 7,45 zł
Sok jabłkowy 100%
Sok pomidorowy
Sok 100% Multiwitamina
Brokuły różyczki mrożone
Szpinak liście mrożony
Szpinak rozdrobniony mrożony
Groszek zielony mrożony
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Maliny mrożone
Mieszanka chińska mrożona
Miska - na zimno (ćwikła): Buraczki rozmrozić. Rozgrzać na patelni 3 łyżki oleju, włożyć buraczki i smażyć 8 minut. Lekko zakwasić octem lub sokiem z cytryny, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Przełożyć do miski. Wystudzić. Dodać do smaku chrzan, dokładnie wymieszać.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci rozmrożonej):Patelnia - na ciepło (buraczki zasmażane): Buraczki rozmrozić. Rozgrzać na patelni 3 łyżki oleju, włożyć buraczki i smażyć 8 minut. Lekko zakwasić octem lub sokiem z cytryny, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Dla wzbogacenia smaku można dodać 2-3 łyżki śmietany.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C 4 dni ** -12 °C 1 miesiąc *** poniżej -18 °C do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Buraczki zasmażane po poznańsku z jabłkiem Składniki: - Buraczki purée Hortex - 1 opakowanie - 1 winne jabłko - garstka rodzynek - 1 mała cebula - sok z cytryny - 1 łyżka mąki - olej - sól, pieprz Gotowe w 15 minut Przygotowanie: Rozmroź buraczki, a jabłko obierz i zetrzyj na tarce, po czym wymieszaj je z buraczkami i rodzynkami. Cebulę posiekaj i podsmaż na niewielkiej ilości oleju, dodając mąkę. Następnie wszystko połącz z buraczkami oraz jabłkiem i rodzynkami i smaż ok. 15 minut, często mieszając. Na koniec całość dopraw solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny lub octem. Buraczki zasmażane po poznańsku z jabłkiem podawaj na ciepło lub zimno.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.