KAMIS
Przyprawa do gyrosa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do mięsa mielonego marki Kamis to perfekcyjnie wyselekcjonowana mieszanka smaków, dzięki której przygotowywane mięso zawsze będzie rewelacyjnie aromatyczne i smaczne. Składniki przyprawy to starannie dobrane składniki najwyższej jakości.
Dobrze doprawione mięso mielone to podstawa udanego obiadu. Mieszanka przypraw marki Kamis to produkt, który znacząco ułatwi przygotowywanie dań mięsnych, sprawiając, że nie tylko zyskają one przyjemny, ziołowy aromat i warzywny smak, ale także staną się atrakcyjniejsze wizualnie.
Przyprawa do mięsa mielonego doskonale uzupełni dania mięsne:
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
przyprawy (czosnek, cebula (9 %), papryka słodka, kolendra, GORCZYCA biała, chili, pieprz czarny (4 %), kozieradka, ziele angielskie)
sól
marchew
zioła (majeranek, tymianek, natka pietruszki)
Może zawierać jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Dodatek MSG | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 20
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 27
g
Średnia miara (e)
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do mięs z papryką
Najniższa cena: 3,75 zł
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,75 zł
Przyprawa do mięs z rozmarynem
Najniższa cena: 3,75 zł
Przyprawa do mięs (młynek)
Najniższa cena: 12,35 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do pieczeni
Przyprawa do wołowiny
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do mięsa mielonego
Tymianek suszony XXL
Czosnek niedźwiedzi cięty
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do gyrosa
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 5,25 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,65 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,75 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,75 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Scotch eggs Przygotowanie 35 min Gotowanie 15 min Porcje 4 Składniki: 10 małych jaj 2 małe cebule pokrojone w kostkę 800 g mielonej wieprzowiny 4 łyżeczki przyprawy do mięsa mielonego Kamis 2 łyżki musztardy sarepskiej Kamis 3 łyżki posiekanej natki pietruszki mąka pszenna do panierowania bułka tarta do panierowania olej do smażenia 1. 8 jaj gotuj przez ok. 4 min od zagotowania w osolonej wodzie, wystudź w zimnej wodzie. 2. Na patelni rozgrzej 2 łyżki oleju, podsmaż cebulę na złoty kolor. 3. Do mięsa dodaj przyprawę, cebulę, musztardę, natkę pietruszki, wymieszaj na jednolitą masę. 4. Obrane jajka obłóż cienką warstwą mięsa, uformuj kulę, spanieruj w mące, jajku, bułce tartej. 5. Smaż ok. 15 min na głębokim oleju. Przed podaniem odsącz.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów