PIĄTNICA
Mleko wiejskie świeże 2%
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zimne Mleko Robico - produkcja tego rodzaju mleka odbywa się przy pomocy mikrofiltracji, czyli innowacyjnej metody oczyszczania, polegającej na przepuszczeniu mleka przez szereg membran. Dzięki procesowi mikrofiltracji, a później pasteryzacji zimne mleko Robico zachowuje swoje właściwości smakowe i odżywcze, pozostając przy tym produktem najwyższej jakości. Mleko jest tak czyste, że nie trzeba go gotować przed spożyciem. Zawiera mnóstwo wapnia i białka, które są świetnymi budulcami mięśni, kości i skóry. Regularne spożywanie mleka jest istotne szczególnie w żywieniu młodych osób.
zdrowo w szkle
Poznaj Dobrą Żywność
mikrofiltrowane
zawartość tłuszczu 3,2%
Wymiar liczbowy 1
Opakowanie | Szkło - powszechnie recyklingowane |
Jednostka (specyficzna) | Litrów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Butelka |
Waga brutto 1448
L
polski
Mleko wiejskie świeże 2%
Mleko wiejskie świeże bez laktozy 2%
Mleko 2% w butelce (świeże)
Mleko 2% w butelce (świeże)
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Kefir bez laktozy (1,5% tł.) z probiotykiem
Kefir tradycyjny (1,5% tł.)
Maślanka naturalna
Kefir tradycyjny rodzinny (1,5% tł.)
Kefir tradycyjny (2,0% tł.) w szkle
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 48 godzin Przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 6°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa
Program Policz się z cukrzycą WW 0,46 WB 0,12 WT 0,14 WBT 0,26 Butelka szklana bezzwrotna
Wyprodukowano dla FZZPM w Polsce Zakładu Usług Handlowych Robico ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa
Robico
Marka | Robico |
Co dobrego w Zimnym Mleku: - usunięte 99% bakterii w procesie mikrofiltracji - pasteryzowane w temperaturze 72-74°C - zachowane walory mleka „prosto od krowy" - prosto do picia bez gotowania
Ten smak Robicolosalną różnicę
Program Policz się z cukrzycą wielka orkiestra świątecznej pomocy
Wyprodukowano w Polsce