LUNTER
Tofu marynowane
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Odpowiedni dla wegan. Do produkcji tofu używamy soi z upraw europejskich bez GMO.
oryginalna azjatycka receptura
100 % z roślin
źródło białka
woda
ziarno soi
substancja wiążąca: siarczan wapnia
Może zawierać gluten, gorczycę i sezam.
źródło białka
Produkt odpowiedni dla wegan
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Czechy |
Typ | Tacka |
Waga brutto 554
g
Średnia miara (e)
Tofu marynowane
Tofu naturalne
Tofu wędzone
Tofu naturalne
Tofu na patelnię azjatyckie teriyaki
Tofu wędzone tradycyjnie w dymie z drewna olchowego
Tofu naturalne BIO
Tofu pink fillet
Tofu na grilla z chilli
Tofu bezglutenowe BIO
Tofu miękkie
Vege smalczyk z fasoli z jabłkiem i cebulką
Wędlina roślinna łagodna
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Roślinny sznycel w chrupiącej panierce
Hummus sriracha z preclami
Hummus klasyczny z preclami
Roślinne kotlety jaglane z burakiem
Wędlina roślinna podsuszana
Frankfurterki roślinne wędzone
Kebab klasyczny high protein
Sposób przygotowania: tofu osuszyć i rozdrobnić, używać jako zamiennik mięsa, jaj i nabiału np. w pastach, zupach i deserach.
Należy spożyć do: data podana na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +7 °C Należy spożyć w ciągu 48 godz. po otwarciu. Tofu dłużej zachowuje świeżość, gdy jest przechowywane w kubku z zimną wodą wymienianą codziennie.
48
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa
Well Well Invest S.A. ul. Posag 7 Panien 1a 02-495 Warszawa
Well Well
Marka | Well Well |
Odpowiedni dla wegan. Do produkcji tofu używamy soi z upraw europejskich bez GMO.