Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tofu naturalne charakteryzuje się delikatnym smakiem i gładką strukturą. Doskonale sprawdza się zarówno jako podstawa past, deserów i wypieków, jak również jako składnik dań gorących. Tofu naturalne jest niezastąpionym źródłem pełnowartościowego białka i naturalnym źródłem izoflawonów, wapnia, witamin z grupy B, magnezu i lecytyny. Produkt o wysokiej zawartości białka niskiej zawartości cukrów i tłuszczów nasyconych oraz o bardzo niskiej zawartości soli. Alternatywa dla osób, które nie tolerują produktów na bazie mleka krowiego. Produkt na bazie soi niemodyfikowanej genetycznie. Produkt pasteryzowany.magnezu i lecytyny. Produkt o wysokiej zawartości białka niskiej zawartości cukrów i tłuszczów nasyconych oraz o bardzo niskiej zawartości soli. Alternatywa dla osób, które nie tolerują produktów na bazie mleka krowiego. Produkt na bazie soi niemodyfikowanej genetycznie. Produkt pasteryzowany.
100 % z roślin
źródło białka
źródło wapnia
niska zawartść tłuszczów nasyconych
z soi bez GMO
ziarno soi
woda
substancja wiążąca: siarczan wapnia
Może zawierać gluten i gorczycę.
źródło białka
źródło wapnia
niska zawartść tłuszczów nasyconych
Produkt odpowiedni dla wegan
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 228
g
Średnia miara (e)