AAKERMAN
Pasta Tuńczykowa delikatna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta z surimi o smaku krewetkowym.
* Kraj pochodzenia surimi: USA, Francja.
olej słonecznikowy rafinowany, dezodoryzowany, produkt z surimi (krabowe paluszki) z dodatkiem białka jaja kurzego [surimi (mielone mięso rybne, cukier, stabilizator (E450), substancje utrzymujące wilgoć (E451, E420)) (45 %), woda, skrobia ziemniaczana, pasteryzowane płynne białko jaja (5 %), olej słonecznikowy rafinowany, dezodoryzowany, sól kuchenna, cukier biały, aromat krabowy (naturalny aromat krabowy (ze skorupiaków), maltodekstryna, sól, wzmacniacz smaku 621), wzmacniacz smaku (E621), barwnik (E170), substancja konserwująca (E211)] (30 %), woda, skrobia modyfikowana, stabilizator (E401), odtłuszczone mleko w proszku, sól kuchenna, wzmacniacz smaku (E621), substancja wiążąca (E509), stabilizator (E415), barwnik (E160c), aromat o smaku krewetkowym (sos rybny, ekstrakt z kraba, cukier, glukoza, sos sojowy, substancje utrzymujące wilgoć (E1520, E422), sól, wzmacniacz smaku (E631), aromat, substancja konserwująca (E202), stabilizator (E415), woda), substancja konserwująca (E202).
zawiera: ryba, skorupiaki, jaja, mleko, soja
może zawierać : gluten
Pasta Tuńczykowa delikatna
Pasta kawiorowa z koperkiem
Pasta z surimi o smaku krewetkowym
Pasta kawiorowa z krewetkami
Pasta kawiorowa z łososiem
Pasta z surimi z serem Camembert
Przechowywać w temperaturze od -3 °C do +6 °C.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na foliowej osłonie.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C i spożyć w ciągu 48 godzin (h).
Produkt do bezpośredniego spożycia.