SUEMPOL
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta kawiorowa z łososiem
Kraj pochodzenia: ikra śledzia: Norwegia, ikra gromadnika: Islandia, mięso łososia: Wielka Brytania.
olej słonecznikowy rafinowany, dezodoryzowany
woda
solona ikra RYBIA (śledź (Clupea harengus) (B) lub gromadnik (Mallotus villosus) (C))* (18 %)
mięso mielone z solonego ŁOSOSIA (Salmo salar) (12 %)
cukier biały
sol kuchenna
żółtko JAJA w proszku
emulgatory (E1450, E 1422)
stabilizatory (guma tara, guma ksantanowa)
odtłuszczone MLEKO w proszku
wzmacniacz smaku E 621
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
barwniki (karmin, ekstrakt z papryki)
aromat wędzonego łososia
substancje konserwujące (E 202, E 211)
*litera (B) lub (C) umieszczona obok numeru partii „L" informuje, który kawior został użyty do produkcji produktu
Produkt może zawierać SKORUPIAKI.
Wymiar liczbowy 160
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 320
g
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
Pasztet z ryb i pomidorów (184g-276g)
Najniższa cena: 24,79 zł
Paluszki surimi o smaku krabów
Frankfurterki z łososia
Pasta kawiorowa z krewetkami
Pasta kawiorowa z łososiem
Imitacja kawioru z Łososia
Paluszki surimi Klasyczne
Kawior Królewski Lumpfish
Kawior Czarny Capelin
Kawior Czarwony Capelin
Pasta kawiorowa z koperkiem
Małże w Białym Winie
Małże w Sosie Katalonskim
Małże Marynowane
Kawior z Łososia
Kawior Wasabi
Pasta kawiorowa z krewetkami
Produkt do bezpośredniego spożycia.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od -3°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C i spożyć w ciągu 48 godzin (h).
48
Min. temp. °C -3
Maks. temp. °C 6
Marka | Unbranded |
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.