RANA
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Najniższa cena: 9,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Primo Gusto Lasagne Artigianale to makaron laminowany wytwarzany w procesie obróbki na zimno: przechodzi pomiędzy dwoma obracającymi się walcami do uzyskania pożądanej grubości. Jest to produkcyjna replika ręcznie robionego domowego makaronu, podczas gdy zwykła lasagne powstaje poprzez wytłaczanie i przepuszczanie w matrycach.
bez gotowania wstępnego
semolina z pszenicy durum
woda
Może zawierać jaja, soję oraz gorczycę.
Zawiera gluten
Może zawierać jaja, soję, gorczycę
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Zapakowano w | Włochy |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 290
g
Średnia miara (e)
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Najniższa cena: 9,25 zł
Makaron lasagne
Najniższa cena: 12,99 zł
Makaron Lasagne - płaty makaronowe
Najniższa cena: 8,05 zł
Makaron Lasagne (płaty)
Makaron Lasagne Artigianale - płaty makaronowe
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 5,19 zł
Przecier pomidorowy klasyczny
Najniższa cena: 4,99 zł
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 8,00 zł
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 8,95 zł
33% taniej
Makaron Tagliatelle - wstążka 8 mm
Najniższa cena: 7,75 zł
Makaron Lasagne - płaty makaronowe
Najniższa cena: 8,05 zł
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Najniższa cena: 7,99 zł
Pomidory w całości bez skórki
Najniższa cena: 5,15 zł
Makaron Tagliatelle Integrale - wstążki pełnoziarniste
Najniższa cena: 7,75 zł
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Najniższa cena: 7,99 zł
Pomidory krojone bez skórki
Makaron Fusilli - świderek
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Lazania Artignianale Primo Gusto płaty makaronu nie wymagają wstępnego gotowania. Należy je układać w 3-4 warstwach w żaroodpornym naczyniu posmarowanym tłuszczem, przekładając ulubionym nadzieniem. Należy użyć rzadszego sosu by lepiej się wchłonął. Ostatnia warstwa powinna być pokryta sosem beszamelowym i odrobiną masła, które zapobiegnie wysuszeniu potrawy. Zapiekać przez około 35-40 minut w rozgrzanym piekarniku w 200 °C.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Melissa
Marka | Melissa |
Green Dot
Melissa Kikizas S.A. posiada certyfikat: ISO 22000.