CELIKO
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Deser w proszku Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
bez cukru
skrobia
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
czekolada 1 % (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu)
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
bez cukru
Bez cukru
Wymiar liczbowy 42
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
g
4
ok. 532 g produktu po przyrządzeniu (4 porcje)
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku czekoladowym
Budyń o smaku mlecznej czekolady (bez cukru)
Budyń czekoladowy bezglutenowy BIO
Budyń o smaku czekoladowym z żurawiną (bez cukru) BIO
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Najniższa cena: 6,99 zł
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,29 zł
23% taniej
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Najniższa cena: 9,99 zł
Cukier z dodatkiem wanilii
Najniższa cena: 1,99 zł
Fajny pisak XXL - czerwony
Najniższa cena: 3,35 zł
Fajny pisak XXL - zielony
Najniższa cena: 3,65 zł
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Kisiel o smaku truskawkowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku malinowym (bez cukru)
Kisiel o smaku cytrynowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku wiśniowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku pomarańczowym (bez dodatku cukru)
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru)
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Przygotuj: 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki) i 2 łyżki cukru (ok. 30 g) 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Dobre rady: Nie przypalisz budyniu, jeśli przed wlaniem mleka wypłuczesz zimną wodą dno garnka. Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (400 ml).
Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania:
Przygotuj:
• 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki)
• 2 łyżki cukru (ok. 30 g)
Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. Gotowy budyń wlej do salaterek.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |