WINIARY
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Deser w proszku Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
bez cukru
skrobia
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
czekolada 1 % (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu)
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
bez cukru
Bez cukru
Wymiar liczbowy 42
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
4
ok. 532 g produktu po przyrządzeniu (4 porcje)
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Budyń o smaku mlecznej czekolady (bez cukru)
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Budyń o smaku czekoladowym
Budyń o smaku czekoladowym z żurawiną (bez cukru) BIO
Gofry jak z budki - mieszanka do wypieku (12 szt.)
Najniższa cena: 7,99 zł
25% taniej
Kisiel o smaku pomarańczowym (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 1,39 zł
29% taniej
Galaretka mleczna o smaku malin
Najniższa cena: 2,39 zł
27% taniej
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku (na 30 porcji)
Najniższa cena: 8,99 zł
8% taniej
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku (na 16 porcji)
Najniższa cena: 7,99 zł
Galaretka mleczna o smaku śmietanki
Najniższa cena: 2,39 zł
27% taniej
Galaretka mleczna o smaku banana
Najniższa cena: 2,15 zł
19% taniej
Ciasto jogurtowe z naturalnym jogurtem
Najniższa cena: 9,99 zł
Ciasto brownie z belgijską czekoladą
Najniższa cena: 9,99 zł
Sernik na zimno o smaku kokosowym
Najniższa cena: 9,99 zł
Drożdże instant
Drożdże do pizzy
Cukier wanilinowy
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Ekstrakt naturalny - amaretto typu włoskiego
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Przygotuj: 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki) i 2 łyżki cukru (ok. 30 g) 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Dobre rady: Nie przypalisz budyniu, jeśli przed wlaniem mleka wypłuczesz zimną wodą dno garnka. Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (400 ml).
Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania:
Przygotuj:
• 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki)
• 2 łyżki cukru (ok. 30 g)
Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. Gotowy budyń wlej do salaterek.
Delecta
Marka | Delecta |