BIO PLANET
Budyń o smaku czekoladowym z żurawiną (bez cukru) BIO
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Deser w proszku Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
bez cukru
skrobia
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu
czekolada 1 % (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu)
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu.
bez cukru
Bez cukru
Wymiar liczbowy 42
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
4
ok. 532 g produktu po przyrządzeniu (4 porcje)
Budyń o smaku czekoladowym z żurawiną (bez cukru) BIO
Najniższa cena: 2,99 zł
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Budyń o smaku czekoladowym
Budyń o smaku mlecznej czekolady (bez cukru)
Budyń czekoladowy bezglutenowy BIO
Aromat do ciast migdałowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Aromat do ciast waniliowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 2,39 zł
Fajny Pisak XXL Kolor czerwony
Najniższa cena: 3,99 zł
Kajmak - masa krówkowa słony karmel
Najniższa cena: 11,99 zł
25% taniej
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,39 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku malinowym
Najniższa cena: 2,39 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Cukier ze skórką pomarańczową
Najniższa cena: 2,15 zł
Aromat do ciast rumowy
Najniższa cena: 1,45 zł
Pierniczki korzenne (mieszanka do wypieku)
Najniższa cena: 9,99 zł
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Kruche Ciasto w proszku
Najniższa cena: 7,99 zł
Fajny Pisak XXL Kolor zielony
Najniższa cena: 3,99 zł
Przygotuj: 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki) i 2 łyżki cukru (ok. 30 g) 1. Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. 2. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. 3. Gotowy budyń wlej do salaterek. Dobre rady: Nie przypalisz budyniu, jeśli przed wlaniem mleka wypłuczesz zimną wodą dno garnka. Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (400 ml).
Najlepiej spożyć przed końcem / Nr partii - patrz przy zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przyrządzania:
Przygotuj:
• 0,5 l zimnego mleka (2 szklanki)
• 2 łyżki cukru (ok. 30 g)
Rozmieszaj zawartość torebki w 1 szklance mleka. Zagotuj pozostałe mleko z cukrem. Zestaw garnek z ognia i wlej rozmieszany proszek. Całość chwilę gotuj, ciągle mieszając. Gotowy budyń wlej do salaterek.
Delecta
Marka | Delecta |