SARITA
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt polski, mąka prosto z młyna
Produkt polski
mąka prosto z młyna
Mąka pszenna 100%
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 1018
kg
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna krupczatka (typ 450)
Mąka tortowa pszenna (typ 450)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Szczepanki 3 86-320 Łasin
Młyny Szczepanki Sp. z o.o. Szczepanki 3 86-320 Łasin
Szczepanki
Marka | Szczepanki |
Od ponad 25 lat mąka Szczepanki wytwarzana jest z wyselekcjonowanych polskich zbóż zgodnie z najlepszymi tradycjami młynarstwa. Znakomita jakość surowca i kontrolowany proces produkcji to gwarancja udanych wypieków i dań.
Przepis na kruche ciasteczka składniki: 1 kg mąki Szczepanki typ 450, 3 jaja, 1 szklanka cukru, 1 kostka margaryny, ¾ łyżki kwaśnej śmietany, 1 proszek do pieczenia, 1 cukier waniliowy. Mąkę wsypujemy do miski, dodajemy cukier i proszek do pieczenia. Po wymieszaniu suchych składników dodajemy margarynę, jajka i śmietanę. Zagniatamy ciasto do momentu, aż przestanie się kleić do rąk. Rozwałkowujemy ciasto i wycinamy szklanką okrągłe kształty. Posypujemy ciasteczka cukrem i nakładamy na posmarowaną tłuszczem blaszkę. Wypiekamy w temperaturze 180°C przez 15 min.
Produkt polski