ŻABCZYŃSCY To ta!
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt polski, mąka prosto z młyna
Produkt polski
mąka prosto z młyna
Mąka pszenna 100%
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 1018
kg
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Najniższa cena: 2,99 zł
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna krupczatka (typ 450)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka tortowa pszenna (typ 450)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Szczepanki 3 86-320 Łasin
Młyny Szczepanki Sp. z o.o. Szczepanki 3 86-320 Łasin
Szczepanki
Marka | Szczepanki |
Od ponad 25 lat mąka Szczepanki wytwarzana jest z wyselekcjonowanych polskich zbóż zgodnie z najlepszymi tradycjami młynarstwa. Znakomita jakość surowca i kontrolowany proces produkcji to gwarancja udanych wypieków i dań.
Przepis na kruche ciasteczka składniki: 1 kg mąki Szczepanki typ 450, 3 jaja, 1 szklanka cukru, 1 kostka margaryny, ¾ łyżki kwaśnej śmietany, 1 proszek do pieczenia, 1 cukier waniliowy. Mąkę wsypujemy do miski, dodajemy cukier i proszek do pieczenia. Po wymieszaniu suchych składników dodajemy margarynę, jajka i śmietanę. Zagniatamy ciasto do momentu, aż przestanie się kleić do rąk. Rozwałkowujemy ciasto i wycinamy szklanką okrągłe kształty. Posypujemy ciasteczka cukrem i nakładamy na posmarowaną tłuszczem blaszkę. Wypiekamy w temperaturze 180°C przez 15 min.
Produkt polski