SARITA
Mąka pszenna krupczatka (typ 450)
Najniższa cena: 2,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka pszenna tortowa, typ typ 450 firmy Żabczyńscy to doskonały wybór do wypieków ciast, tortów i innych słodkości. Dzięki drobno mielonej strukturze zapewnia lekkość i puszystość wypieków. Idealna do przygotowania delikatnych i wyjątkowych deserów.
Żabczyńscy To ta! Mąka pszenna tortowa (typ 450) 1 kg
Polska jakość 2018
placki, makarony, pierogi
torty, biszkopty, ciasta
Mąka pszenna z pszenicy
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torba |
Waga brutto 1044
kg
Mąka pszenna krupczatka (typ 450)
Najniższa cena: 2,85 zł
Mąka tortowa pszenna (typ 450)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 2,85 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna tortowa (typ 450) XXL
Mąka pszenna tortowa (typ 450)
Mąka pszenna chlebowa (typ 750)
Najniższa cena: 2,49 zł
Mąka pszenna chlebowa (typ 750) XXL
Najniższa cena: 13,25 zł
25% taniej
Mąka orkiszowa jasna (typ 650)
Mąka orkiszowa pełnoziarnista
Mąka pszenna luksusowa (typ 500)
Mąka pszenna extra tortowa (typ 405)
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Mąka pszenna krupczatka
Mąka żytnia (typ 720)
Mąka żytnia pełnoziarnista
Mąka żytnia razowa (typ 2000)
Mąka pszenna luksusowa (typ 500) XXL
Mąka pszenna tortowa (typ 450) XXL
Mąka pszenna do pizzy (typ 00)
Najlepiej spożyć przed: data podana na wierzchu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt należy przechowywać w zamkniętym, suchym, chłodnym pomieszczeniu.
Marka | Unbranded |
Mąka pszenna typ 450 nazywana tortową ze względu na to, że idealnie nadaje się do wypieku tortów, biszkoptów, ciast. Czyli wypieków, które powinny być lekkie i puszyste. Ale to nie jest jedyne zastosowanie tej mąki. Idealnie się z nią współpracuje przy produkcji gofrów, naleśników, ciast francuskich, drożdżówek czy pączków i faworków na tłusty czwartek. Mąka tortowa zagęści również sos do obiadu i zupę. Ciasto z mąki typ 450 będzie sprężyste, pulchne, jędrne i lekkostrawne.
przepisy znajdziesz na www.tota.pl www.facebook.com/polskamakatota