LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Opiekane kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego w zalewie octowej. Idealna propozycja na kolację lub obiad.
bez konserwantów
Polski Producent
źródło kwasów tłuszczowych Omega-3
smażone kawałki filetów substancje ze śledzia atlantyckiego bez skóry 50 % [filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus), mąka pszenna, olej rzepakowy]
zalewa octowa 47 % [woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, cukier skarmelizowany (cukier, woda), ekstrakt cebuli smażonej, ekstrakt kolendry, substancja słodząca: sacharyny, aromat]
cebula marynowana 2 % (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy)
przyprawy (zawierają gorczycę)
suszona marchew
Produkt może zawierać: skorupiaki, jaja, soję, mleko i seler.
źródło kwasów tłuszczowych Omega-3
Smaki / Aromaty | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
Substancje słodzące | Zawiera |
zawiera: gluten, gorczycę, śledzia. Produkt może zawierać: skorupiaki, jaja, soję, mleko i seler.
Wymiar liczbowy 600
Masa po odsączeniu 312
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
Waga brutto 630
g
Średnia miara (e)
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Płaty śledziowe ala Bismarck
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Śledź w galarecie z warzywami
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska
SEKO S.A. ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska tel. +48 52 510 81 40 fax +48 52 396 73 51, www.sekosa.pl
Seko
Marka | Seko |
Podmarka Morskie Opowieści
Znak weterynaryjny na opakowaniu