PRIMO GUSTO
Makaron Tagliatelle - wstążka 8 mm
Najniższa cena: 7,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Metoda Trafila al bronzo, czyli procesowanie ciasta na makaron poprzez specjalne matryce wykonane z brązu, ma na celu nadanie makaronowi specjalnej porowatej struktury, dzięki której pasta świetnie wchłania sos. W połączeniu z najwyższej jakości pszenicą durum makaron "Makłowicz i Synowie" ugotowany al dente jest prawdziwie włoskim doświadczeniem.
semolina z pszenicy durum.
Produkt może zawierać soję i gorczycę.
Makaron Tagliatelle - wstążka 8 mm
Najniższa cena: 7,75 zł
Makaron Fettuccine (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,55 zł
Makaron tagliatelle (wstążka)
Najniższa cena: 13,49 zł
Makaron tagliatelle agli spinaci - tasiemki szpinakowe (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Najniższa cena: 7,25 zł
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Najniższa cena: 29,25 zł
Sos włoski a'la Amatriciana (z dodatkiem boczku i sera typu Grana Padano)
Najniższa cena: 5,85 zł
1% taniej
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Najniższa cena: 19,99 zł
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 8,75 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,55 zł
Butter chicken (danie indyskie)
Najniższa cena: 8,35 zł
0% taniej
Sos słodko-kwaśny
Najniższa cena: 5,85 zł
1% taniej
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 6,35 zł
Gulasz a'la bogracz (węgierska potrawka wieprzowo-wołowa)
Najniższa cena: 8,35 zł
0% taniej
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Sos indyjski w stylu Butter Chicken
Najniższa cena: 9,75 zł
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Najniższa cena: 9,99 zł
Ketchup włoski
Najniższa cena: 6,35 zł
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos hamburgerowy
Najniższa cena: 5,65 zł
Ketchup z czosnkiem niedźwiedzim
Najniższa cena: 6,35 zł
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48h
Podawać na ciepło