FROSTA
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Warzywa grillowane są bardzo uniwersalne, można je stosować zarówno na zimno, jak i na ciepło – jako przekąski, sałatki, dania główne, kanapki, czy na pizzy i w burgerach. Gama SERVICE to produkty READY TO EAT – możliwe do zastosowania na zimno, tuż po rozmrożeniu, idealnie sprawdzą się w wielu daniach, skracając czas ich przygotowania.
Cukinia grillowana. Może zawierać SELER.
Może zawierać: Seler i produkty zawierające seler
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Ryż w 100% z kalafiora
Ryż w 100% z brokuła
Fasola edamame łuskana mrożona BIO
Mieszanka 7 składnikowa
Mrożone warzywa do zapiekania z gnocchi
Bakłażany grillowane
Trio warzyw grillowanych
Kukurydza złocista
Soczewica
Najniższa cena: 5,99 zł
Kiełki fasoli mung
Najniższa cena: 4,49 zł
0% taniej
Kukurydza Złocista BIO
Najniższa cena: 6,45 zł
30% taniej
Fasola czerwona
Najniższa cena: 6,49 zł
8% taniej
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Pieczarki marynowane tradycyjne
Groszek konserwowy
Groszek drobny
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Przechowywanie produktu przed otwarciem: W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie produktu po otwarciu: W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24 h
Sposób przygotowania:
PIEC KONWEKCYJNY: piec w temp. 180°C przez 15 minut na 1kg mrożonego produktu w odkrytej pełnej gastronormie
Nieogrzany piekarnik konwekcyjny: piec w temp. 120°C przez 45 minut na 2,5kg zamrożonego produktu w odsłoniętej pełnej gastronomii
PATELNIA: mieszając smażymy przez 10 minut na 500g mrożonego produktu
NA ZIMNO: Rozmrażać 12-24 h dla 1 kg w temp. max+3°C i przechowywać max 2h w temp.+3°C.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest ścisłe przestrzeganie sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu."