PRYMAT
Ziele angielskie całe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ziele angielskie ma bogaty smak, który łączy w sobie aromat gałki muszkatołowej, intensywność goździków, cynamonową pikanterię oraz ostrość pieprzu. Przyprawą są wysuszone, niedojrzałe jagody wiecznie zielonego drzewa nazywanego również pieprzowym. Pikantny smak i korzenny aromat ziela angielskiego czyni go nieodłącznym składnikiem świątecznego karpia w galarecie.
zbierane ręcznie dla zachowania naturalnego kształtu
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Suszone jagody krzewu ziela angielskiego
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Wymiar liczbowy 12
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie
Ziele angielskie całe
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do gyrosa
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 5,25 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,65 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,75 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,75 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany Papier, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Keczup bananowy Przygotowanie 15 min Gotowanie 20 min Porcje 750 g Składniki: 2 łyżki oleju roślinnego 1 duża cebula pokrojona w kostkę ½ łyżeczki utartego w moździerzu ziela angielskiego Kamis ¾ łyżeczki mielonego chili Kamis ¾ łyżeczki mielonej kurkumy Kamis 2 łyżeczki czosnku Kamis 4 dojrzałe banany pokrojone w plastry 150 ml octu winnego z białego wina Kamis 5 łyżek cukru 2 łyżeczki soli morskiej Kamis ½ szklanki wody 1. W rondelku podsmaż na oleju cebulę. Dodaj ziele angielskie, chili, kurkumę, czosnek, smaż mieszając przez ok. 30 s. 2. Dodaj banany, ocet, cukier i sól morską. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 min, odstaw do wystygnięcia. 3. Miksuj blenderem na wysokich obrotach, wlewając powoli wodę, do uzyskania jednolitej konsystencji. 4. Ketchupem z bananów możesz doprawić smażony ryż i makaron, jajka, hot dogi, hamburgery, frytki. ryby, wieprzowinę i kurczaka.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów