SOKOŁÓW
Salami Sokołów - plastry
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełbasa krakowska pieczona extra marki Krakus powstaje z bardzo dobrej jakości mięsa, jest suszona i wędzona dymem bukowo-olchowym. Mała wilgotność tej wędliny wpływa na jej wyrazisty smak, którego geneza sięga XIX-wiecznego Krakowa. Świeże pieczywo z masłem i krakowską suchą to śniadaniowy klasyk.
Kiełbasa krakowska sucha pieczona Krakus 80 g
wędzona dymem bukowym
wieprzowa
wyprodukowane w Polsce
100 g wyprodukowano ze 146 g mięsa
dwie wygodne porcje
krucha, suszona minimum 10 dni, wędzona dymem olchowo-bukowym
mięso wieprzowe (100 g produktu wytworzono ze 140 g mięsa wieprzowego)
sól
przyprawy
ekstrakty przypraw
przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu)
substancja konserwująca ( azotyn sodu)
Produkt może zawierać soję, mleko (łącznie z laktozą), seler i gorczycę.
Wymiar liczbowy 80
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Tacka |
g
Średnia miara (e)
Salami Sokołów - plastry
Salami pepperoni - plastry
Kiełbasa krakowska bez konserwantów
Salami dębickie - plastry
Salami pepperoni
Salami delikatesowe
Sucha krakowska z szynki
Salami z orzechami
Kiełbasa krakowska sucha w plastrach BIO
Salami Milano
Salami w obsypce pomidorowej
Salami w obsypce z zielonej papryki - plastry
Salami w obsypce texas
KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA PIECZONA
High protein salami chips crispy
Salami z orzechami
Salami camembert
SALAMI SICILIANO (2x40g)
SALAMI FLAMENCO (2x40g)
Kiełbasa krakowska sucha - plastry
Salami pepperoni - plastry
Salami z oliwkami
Salami Milano - plastry BIO
Kiełbasa krakowska sucha (136g-204g)
Chrup'us salami chips chilli
Chorizo ekstra Duroc w plastrach
Karczek dojrzewający Coppa Di Parma i Salami Milano - plastry mix BIO
Salami Toscanella - plastry BIO
Szynka eksportowa
Najniższa cena: 5,99 zł
Szynka eksportowa z piersi kurczaka
Najniższa cena: 6,35 zł
Szynka od szwagra
Szynka krucha od szwagra
Szynka biała od szwagra
Szynka eksportowa extra gładka
Kiełbasa myśliwska
Krakowska sucha z szynki
Kabanosy
Kiełbasa krakowska sucha
Kabanosy klasyczne drobiowo-wieprzowe
Kabanosy klasyczne wieprzowe
Żywiecka sucha
Parówki z szynki
Parówki z piersi kurczaka
Kabanosy drobiowo-wieprzowe
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C.
2
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 25
ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
Animex Kutno Sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, www.krakus.com Oddział K1 w Kutnie ul. Intermodalna 8, 99-300 Kutno Poland
Krakus
Marka | Krakus |
Wyprodukowane w Polsce
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów