MIYATA
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonały bezglutenowy organiczny makaron z mąki Konjac. Produkt wytwarzany z rośliny Konnyak Glukomannan uprawianej w Chinach i Japonii od tysięcy lat. Zawartość błonnika rozpuszczalnego w wodzie i bardzo niska kaloryczność, sprawiają, że jest on doskonałą alternatywą dla osób dbających o zdrowie i figurę.
Woda, organiczna mąka konjac 3%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Może zawierać: soję, gorczycę, seler, orzechy w tym migdały, orzeszki ziemne, sezam.
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron sojowy vermicelli (5x50g)
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Pasta wasabi