RICOLA
Cukierki Malina Melisa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukierki Alpejska Świeżość zawierają słynny, pełen smaku wyciąg z 13 ziół ze szwajcarskich Alp oraz świeży olejek z mięty pieprzowej. Zioła używane do produkcji tych odświeżających cukierków uprawiane są w naturalny sposób, wyłącznie na terenach szwajcarskich gór z dala od ruchliwych dróg czy zakładów produkcyjnych.
bez cukru
z ziołami z Alp Szwajcarskich
kojące orzeźwienie
mięta pieprzowa
szałwia lekarska
prawoślaz lekarski
ślaz dziki
krwawnik pospolity
substancja słodząca (izomalt)
mentol
wyciąg (0,3 %) z mieszanki ziół Ricola
naturalne aromaty
substancja słodząca (glikozydy stewiolowe ze stewii)
ekstrakt ze spiruliny
olejek z mięty pieprzowej
Bez laktozy i glutenu.
bez cukru
Bezglutenowy
Bez cukru
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Substancje słodzące | Zawiera |
Wymiar liczbowy 27.5
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 32
g
Cukierki Malina Melisa
Cukierki Imbir Mięta Pomarańczowa
Cukierki Alpejska Świeżość
Cukierki miętowe
Cukierki Oryginalne
Cukierki Melisa
Cukierki Melisa
Cukierki Oryginalne
Cukierki Malina Melisa
Cukierki Imbir Mięta Pomarańczowa
Cukierki Oryginalne
Cukierki Melisa
Cukierki Melisa
Cukierki Oryginalne
Zalecana dawka: co najmniej 1 cukierek dziennie.
Chronić przed ciepłem i wilgocią.
FSC - Mix - FSC C016368
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ricola
Marka | Ricola |
FSC
Alpeiska Świeżość Bezcukrowe cukierki Ricola Alpejska Świeżość łączą w sobie 13 naszych szwajcarskich ziół alpejskich z olejkiem z mięty pieprzowej, aby uzyskać pyszny orzeźwiający smak niczym chłodny górski potok. Pamiętaj, że bardzo ważny jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Każdy cukierek zawiera 7,2 mg mentolu, który działa łagodząco na gardło. Odpowiednie dla wegan i wegetarian. Każdy cukierek Ricola zawiera wyciąg z mieszanki 13 ziół: babka lancetowata, prawoślaz lekarski, mięta pieprzowa, tymianek właściwy, szałwia lekarska, przywrotnik pospolity, krwawnik pospolity, biedrzeniec mniejszy, ślaz dziki, czarny bez, pierwio- snek lekarski, przetacznik leśny, szanta zwyczajna.
Od 1930 roku rodzina Richterich wytwarza cukierki Ricola z najwyższej jakości szwajcarskich ziół alpejskich. Ricola jest kochana na całym świecie za to, że jest naturalnie pyszna. Zioła służące do produkcji cukierków Ricola uprawiane są przez naszych partnerów-farmerów w Alpach, gdzie powietrze jest czyste, a gleba żyzna.