RICOLA
Cukierki Malina Melisa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kultowe cukierki Ricola z naturalnych i kojących ziół rosnących w szwajcarskich górach. Spróbuj naszej nowości: kompozycji imbiru, mięty i pomarańczy! Cukierki działają pomocniczo przy łagodzeniu kaszlu, mają przyjemny smak i nie zawierają cukru.
bez cukru
z ziołami z Alp Szwajcarskich
kojące orzeźwienie
mięta pieprzowa
ślaz dziki
szałwia lekarska
prawoślaz lekarski
krwawnik pospolity
substancja słodząca (izomalt)
wyciąg (0,8 %) z mięty pomarańczowej
melisy i mieszanki ziół Ricola
kwasy (kwas jabłkowy, kwas cytrynowy)
wyciąg z imbiru
koncentrat soku cytrynowego
oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy)
naturalny aromat pomarańczowy
naturalny aromat imbirowy
substancja słodząca (glikozydy stewiolowe ze stewii)
ekstrakt z oleju paprykowego
bez cukru
Bezglutenowy
Bez laktozy
Bez cukru
Produkt odpowiedni dla wegan
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Aromaty | Zawiera |
Substancje słodzące | Zawiera |
Wymiar liczbowy 27.5
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 32
g
Cukierki Malina Melisa
Cukierki Imbir Mięta Pomarańczowa
Cukierki Alpejska Świeżość
Cukierki miętowe
Cukierki Oryginalne
Cukierki Melisa
Cukierki Oryginalne
Cukierki Melisa
Cukierki Malina Melisa
Cukierki Alpejska Świeżość
Cukierki Oryginalne
Cukierki Melisa
Cukierki Oryginalne
Cukierki Melisa
Chronić przed ciepłem i wilgocią.
FSC - Mix, FSC C016368
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ricola
Marka | Ricola |
FSC
Bezcukrowe cukierki Ricola Imbir Mięta Pomarańczowa łączą w sobie 13 naszych oryginalnych szwajcarskich ziół alpejskich z ekstraktami z korzenia imbiru i mięty pomarańczowej, zapewniając przyjemne i orzeźwiające doznania smakowe. Bez laktozy i glutenu. Odpowiednie dla wegan i wegetarian. Każdy cukierek Ricola zawiera wyciąg z mieszanki 13 ziół: babka lancetowata, prawoślaz lekarski, mięta pieprzowa, tymianek właściwy, szałwia lekarska, przywrotnik pospolity, krwawnik pospolity, biedrzeniec mniejszy, ślaz dziki, czarny bez, pierwiosnek lekarski, przetacznik leśny, szanta zwyczajna.
Od 1930 roku rodzina Richterich wytwarza cukierki Ricola z najwyższej jakości szwajcarskich ziół alpejskich. Ricola jest kochana na całym świecie za to, że jest naturalnie pyszna. Zioła służące do produkcji cukierków Ricola uprawiane są przez naszych partnerów-farmerów w Alpach, gdzie powietrze jest czyste, a gleba żyzna.