PROSTE HISTORIE BISTRO
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,59 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dzięki długoletniej współpracy z zaprzyjaźnionymi gospodarstwami, finalnie powstaje produkt, wyróżniający się jakością której z trudem można doszukiwać się wśród oferowanej na polskim rynku pizzy mrożonej. Nasze osobiste zaangażowanie w dobór produktów, oraz wiedza i długoletnie doświadczenie płynące z prowadzenia pizzerii neapolitańskich pozwoliło nam przenieść wyznawaną przez nas filozofie jakości na nowy grunt. Potwierdzeniem tego może być 30 miejsce w rankingu 50 najlepszych neapolitańskich pizz w Europie w 2021 i 2022 roku. Jesteśmy przekonani, że Ciao a Tutti od zawsze kojarzone z brakiem kompromisów dotyczących produktów wyjdzie naprzeciw najbardziej wymagającym Konsumentom, którzy żyjąc w szybkim tempie, nie chcą jednocześnie rezygnować z tego co wartościowe na talerzu.
mąka pszenna (kraj pochodzenia: Włochy), ser mozzarella fior di latte 19 %(mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka zwierzęca, fermenty mlekowe), woda, pomidory Pelati 16% (pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), pikantne salami Ventricina 7% (mięso wieprzowe, sól, białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, dekstroza, cukier, naturalne aromaty, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, konserwanty: azotyn sodu, azotan potasu), sól, papryczka chilli 1%, drożdże.
Możliwa obecność mleka, soi, gorczycy, łubinu, sezamu.
Pizza cztery sery
Cena przed obniżką: 12,59 zł
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z salami
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pizza z chorizo i pepperoni
Pizza z szynką
Pizza salami
Pizza 4 sery
Pizza z szynką
Pizza z szynką i pieczarkami i sosem czosnkowym
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z pieczarkami
Pizza cztery sery
Pizza Podlasiak z kindziukiem i czubrycą
Pizza margherita
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Pizza Poznaniok z ziemniakami i czosnkiem
CLASSICA Pizza Speciale
Pizza pepperoni
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza cztery sery
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z pieczarkami
Przechowywać w zamrażalniku, w temperaturze poniżej -18C. Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Wyjąć pizze z folii, włożyć do piekarnika rozgrzanego do 220-240C, piec do momentu roztopienia się sera i zarumienienia rantów (5-7 min.).Unikaj programu "termoobieg".