KRAKUS.
Mielonka luksusowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Konserwa tyrolska Sokołów to idealna propozycja na szybki, prosty i smaczny posiłek. Nie ma przeciwskazań do dłuższego jej przechowywania, dzięki czemu idealnie nadaje się nie tylko jako urozmaicenie codziennego menu, ale też w charakterze turystycznego prowiantu.
Konserwa tyrolska to doskonała w smaku wędlina z mięsa wieprzowego. Przechowywać należy ją w suchym miejscu w temperaturze od +1°C do +25 °C. Natomiast po otwarciu należy umieścić ją w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
** Konserwa tyrolska** to:
mięso wieprzowe (49%)
woda
tłuszcz wieprzowy
skórki wieprzowe
mięso wieprzowe oddzielone mechanicznie
skrobia modyfikowana
sól spożywcza
czosnek
przyprawy
stabilizatory: trifosforany, polifosforany
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
maltodekstryny
hydrolizat białka sojowego
aromat nauralny (z glutenem i mlekiem)
substancja konserwująca: E250
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Puszka konserwowa |
Waga brutto 359
g
polski
Mielonka luksusowa
Kurczak w galarecie bez "E"
Indyk w galarecie bez "E"
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Konserwa Turystyczna
Konserwa Tyrolska
Perliczka w galarecie bez "E"
Konserwa wieprzowina bez konserwantów