CASA MODENA
Salami spianata calabra pik
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia solą. Tak przygotowana masa umieszczana jest we flaku. Po tym, wędlina poddawana jest spłaszczaniu dla nadania charakterystycznego kształtu. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Świetna na deskę wędlin i do pizzy.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Salami spianata calabra pik
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Salami chips klasyczne
Salami ostródzkie - plastry
Tapas serrano
Salami rogal plastry (160g-240g)
Salame Spianata
Salame Napoli
Prosciutto Crudo Dolce
szynka serrano
Ser Mascarpone
Ser Mozzarella (mini kulki)
Ser Mozzarella light (kulka)
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Ricotta
Ser Mascarpone o smaku waniliowym
Ser Mozzarella (kulka)
Szynka prosciutto crudo
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Salami Milano
Mortadella
Salame Napoli
Galbani gotowana szynka z indyka
Szynka affettati prosciutto cotto
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów