SZCZYTNO
Kasza gryczana prażona
Najniższa cena: 4,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kasza gryczana prażona w torebkach do gotowania.
gotuj ze smakiem!
gotowa w 15 minut
kasza gryczana 100%
Produkt może zawierać gluten.
Wartość energetyczna | 734 kJ | 9.00% | |
w 100 g: 1467 kJ/3475 kcal | |||
RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 440
g
Średnia miara (e)
8
Opakowanie zawiera 8 porcji produktu.
Liczba jednostek 4
polski
Kasza gryczana prażona
Najniższa cena: 4,79 zł
Kasza gryczana niepalona bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 9,99 zł
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Najniższa cena: 4,79 zł
Kasza gryczana niepalona BIO
Najniższa cena: 8,79 zł
Kasza gryczana palona BIO
Najniższa cena: 9,85 zł
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Najniższa cena: 5,75 zł
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Kasza gryczana prażona
Kasza gryczana (4x100g)
Kasza gryczana krakowska niepalona BIO
Kasza gryczana biała
Kasza gryczana prażona
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Ryż biały długoziarnisty (4x100g)
Najniższa cena: 3,49 zł
Kasza bulgur (2x100g)
Najniższa cena: 3,25 zł
Ryż biały długoziarnisty (10x100g)
Kasza kuskus
Torebkę włożyć do 1 litra gotującej się, osolonej wody. Gotować na słabym ogniu przez ok. 15 minut. Po ugotowaniu osączyć, rozciąć torebkę i serwować.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Porcja 50 g energia 734 kJ 174 kcal 9%* w 100 g: 1467 kJ/347 kcal * RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Roladki z indyka w szynce parmeńskiej 4 sznycle z indyka 8 plastrów szynki parmeńskiej liście jarmużu 1 mała czerwona papryka 2 łyżki masła sól, świeżo zmielony pieprz ząbek czosnku Piekarnik rozgrzać do temperatury 200°C. Na desce położyć 2 plastry szynki, na nich (pośrodku) ułożyć sznycel. Doprawić solą i pieprzem. Na sznyclu ułożyć: 2 plasterki papryki i liść jarmużu. Dodać pól łyżki masła. Całość ciasno owinąć szynką. Przygotować pozostałe roladki i ułożyć je w wysmarowanym, żaroodpornym naczyniu. Przykryć folią, zapiekać 15 minut. Zdjąć folię i rumienić 10-15 min. Podawać z kaszą gryczaną prażoną Halina ugotowaną według przepisu na opakowaniu.
Halina
Marka | Halina |