BARILLA
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Danie jednogarnkowe - risotto na bazie włoskiego ryżu Carnaroli z dodatkiem borowików - klasyczne połączenie na danie charakterystyczne dla północnych Włoch.
Makaron (mąka pszenna semolina durum, woda 12,5%) 88%, borowiki 6%, pomidory, sól, czosnek, pietruszka, oliwa z oliwek extravergine.
Zawiera gluten, może zawierać: migdały, orzechy, soję, seler naciowy, sezam, tuńczyka, kałamarnicę, jajka
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,99 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,75 zł
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron linguine
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Na patelni lub w garnku zagotować 750ml wody, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek; nastęonie wsypać zawartość opakowania i gotować pod przykryciem na średnim ogniu mieszając do czasu do czasu. Kiedy woda całkowicie się wchłonie dodać jeszcze chochlę gorącej wody, zamieszać, doprawić solą. Pozostawić około minutę, po czym dodać ewentualnie trochę gorącej wody, aby sos i makaron dobrze się wymieszały, na koniec polać odrobiną oliwy z oliwek. Można dodać podczas gotowania trochę surowej kiełbasy i garść orzechów laskowych.