GRIKIOS
Czerwona papryka wiśniowa nadziewana serkiem śmietankowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czerwona słodka papryka nadziewana serem firmy Campio to produkt wysokiej jakości, będący nieodzownym składnikiem kulinarnym. Papryka nadziewana to warzywo o wielu zastosowaniach, przyjemnie łączącą delikatną, egzotyczną nutę słodkości z aromatem pysznego sera. To doskonała przekąska, którąmożna podawać np. na przyjęciach. Czerwona papryka pochodzi z Mezoameryki oraz Ameryki Południowej, obecnie jest jednak rozpowszechniona na całym świecie. Stanowi ważny element kuchni węgierskiej, dlatego słodka papryka wyselekcjonowana została bardzo starannie. Papryka czerwona nadziewana może być przysmakiem: Na imprezy i przyjęcia, Jako dodatek do obiadu, Jako przekąska do wina.
nadziewana smakiem
papryka wiśniowa marynowana 35 % [papryka, cukier, sól, ocet spirytusowy, kwasy: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas mlekowy, stabilizator: chlorek wapnia; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy]
serek śmietankowy 35 % [ser twarogowy śmietankowy (z MLEKA), skrobia, sól, kwas: kwas cytrynowy]
olej rzepakowy 25 %
papryka żółta marynowana [papryka, ocet spirytusowy, sól, stabilizator: chlorek wapnia]
Wymiar liczbowy 200
Masa po odsączeniu 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Typ | Opaska |
Waga brutto 284
g
Średnia miara (e)
Czerwona papryka wiśniowa nadziewana serkiem śmietankowym
Papryczki czereśniowe z kremową masą serową
Ser sałatkowy (typu feta)
Ser sałatkowy w kostce
Ser na grilla typu Halloumi Burger
Zielone oliwki nadziewane serem
Ser na grilla (typu halloumi)
Należy spożyć do: data nadrukowana z boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 dni.
3
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wyprodukowano dla: EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp.K, ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska
Grikios
Marka | Grikios |