MIKAKU
Pierożki gyoza z krewetkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
zawsze najlepsze składniki
5 minut i gotowe
patelnia lub piekarnik
panierowane filety z mintaja (Gadus chalcogrammus)* 80% (filet z mintaja 50%, mąka pszenna, olej słonecznikowy, olej rzepakowy, woda, skrobia, sól, dekstroza, drożdże, przyprawy)
krem pomidorowy 20% [koncentrat pomidorowy 5%, cebula, pomidory 3%, seler, woda, śmietana, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, sól, cukier, olej słonecznikowy, olej rzepakowy, maltodekstryna, tymianek, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, susz warzywny (pasternak, marchew), drożdże]
* Złowione w północno-zachodnim Oceanie Spokojnym (FAO 61)(1), w północno-wschodnim Oceanie Spokojnym (FAO 67)(2) za pmocą włoków pelagicznych. Właściwe oznakowanie obszaru połowu - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
Produkt może zawierać skorupiaki, jaja, soję, gorczycę, mięczaki.
Może zawierać: skorupiaki, jaja, soję, seler
Zawiera: ryba, mąka pszenna, seler, śmietana
Wymiar liczbowy 170
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Tacka |
Waga brutto 224
g
2
Opakowanie zawiera 2 porcje produktu.
inne
polski
Pierożki gyoza z krewetkami
Burger z Łososia z pieprzem czarnym
Makrela roślinna w sosie pomidorowym bezglutenowa BIO
Miruna nowozelandzka w orientalnym sosie curry z ryżem
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym
Tuńczyk w kawałkach w oleju roślinnym
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Pasta kanapkowa jajeczna ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa z tuńczyka
Pasta kanapkowa z awokado i limonką
Pasta kanapkowa jajeczna z kurkami
Pasta kanapkowa z suszonymi pomidorami
Pasta kanapkowa z łososia ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa rybna z krewetką
Filety śledziowe wiejskie z cebulką
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Filety śledziowe w sosie musztardowym
Filety śledziowe w sosie grzybowym z kurkami
Filety śledziowe w sosie grzybowym z borowikami
Piekarnik: Rozgrzać piekarnik do 220°C, piec aż do zarumienienia.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci schłodzonej):Na patelni: Smażyć z obu stron aż do zarumienienia (ok. 5 minut).
Po otwarciu i podgrzaniu produkt do bezpośredniego spożycia.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Strzeszyńska 38/42 60-479 Poznań
Każda porcja (85 g) dostarcza: energia 975 kJ 231 kcal 12%**, cukry 2,1 g 12%**, tłuszcz 7,0 g 10%**, kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g 3%**, sól 0,90 g 15%** ** RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej To w praktyce oznacza: 4620 kroków 35 minut jazdy rowerem 55 minut energicznego tańca 3,7 godziny spania Pakowano w atmosferze ochronnej.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k. ul. Strzeszyńska 38/42 60-479 Poznań
Lisner
Marka | Lisner |
Podmarka Szybka rybka
Obszar połowu ryb Złowione w północno-zachodnim Oceanie Spokojnym (FAO 61)(1), w północno-wschodnim Oceanie Spokojnym (FAO 67)(2) za pmocą włoków pelagicznych. Właściwe oznakowanie obszaru połowu - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.