CASTELLO
Ser pleśniowy Creamy Blue
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser pleśniowy Intense Blue to ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni, zawierający domieszkę mleka owczego. Kremowy smak sera podkreśla nuta ostrzejszego mleka owczego. Ser dojrzewa przez całe swoje „życie” zachowując idealny balans smaku. Specjalny proces dojrzewania pleśni nadaje jej charakterystyczne, ciemne zabarwienie.
mleko pasteryzowane 87%
mleko pasteryzowane owcze 10%
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury pleśniowe
Mleko | Zawiera |
150
g
Waga brutto156
Wymiar liczbowy150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Średnia miara (e)
Typ | Karton |
Kraj pochodzenia | Dania |
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
duński
fiński
niemiecki
norweski
polski
hiszpański
szwedzki
Wymagana wysokość na półce56
Wymagana szerokość na półce116
Wymagana głębokość na półce37
Wysokość56
Szerokość116
Głębokość37
GTIN05740200102412
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser pleśniowy Mild Blue
Roladka kozia, pleśniowa
Langres Germain AOP
Ser Camembert Royal
Triple Creme
Ser pleśniowy Danablu
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser pleśniowy White
Ser pleśniowy Mild Blue
Typ | Schładzać |
Min. temp. °C2
Maks. temp. °C8
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Castello
Marka | Castello |
Nazwa funkcjonalnaSer pleśniowy
WariantBlack
Wyprodukowano w Danii.
Green Dot