CASTELLO
Ser pleśniowy Creamy Blue
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Roladka kozia pleśniowa marki Soignon to oryginalny francuski ser, który powstaje z mleka koziego z dodatkiem soli i mikroorganizmów. Obok białej odmiany pleśni, która równomiernie porasta go z zewnątrz, zawiera także kultury bakterii mleczarskich. Kozi ser pleśniowy ma kremową konsystencję i wyrazisty smak, dobrze się zapieka.
Roladka kozia pleśniowa Soignon 150 g
MLEKO kozie pasteryzowane
sól
kultury mleczarskie i pleśniowe (w tym MLEKO)
podpuszczka mikrobiologiczna
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie i pleśniowe ( w tym MLEKO), podpuszczka mikrobiologiczna.
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 146
g
Średnia miara (e)
Ser pleśniowy Creamy Blue
Ser z niebieską pleśnią kremowy
Ser z niebieską pleśnią wyrazisty
Triple Creme
Langres Germain AOP
Roladka kozia, pleśniowa
Ser Camembert Royal
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii drukowane na opakowaniu obok marki produktu. Przechowywać w temperaturze: max +7 °C
Maks. temp. °C 7
ul. Kuklińskiego 17, 30-720 Kraków, Polska
EURIAL POLSKA Sp. z o.o., ul. Kuklińskiego 17, 30-720 Kraków, Polska Tel: 0-12 410 00 84, eurial@eurial.pl
Soignon
Marka | Soignon |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów