ROLNIK
Fasola czerwona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Fasola czerwona konserwowa.
Porcja na raz na Twoją sałatkę !
porcja na raz na Twoją sałatkę
lepsze życie pełne warzyw
czerwona fasola
woda
sól
substancja wiążąca: chlorek wapnia
Wymiar liczbowy 80
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 242
g
2
Liczba jednostek 2
Kraj produkcji | UE |
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 135
Wymagana szerokość na półce 69
Wymagana głębokość na półce 42
Wysokość 135
Szerokość 69
Głębokość 42
Fasola czerwona
Fasola czerwona Kidney
Fasola Czerwona
Fasola czerwona (2x80g)
Fasola czerwona Kidney
Fasola czerwona Kidney BIO
Fasola czerwona
Fasola Czerwona Red Kidney BIO
Fasola czerwona
Kiełki fasoli mung
Kukurydza Złocista BIO
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Groszek konserwowy tradycyjny
Groszek konserwowy drobny
Pieczarki marynowane tradycyjne
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Masa netto: 160 g (2 x 80 g) Masa netto po odsączeniu zalewy: 120 g (2 x 60 g) Pojemność opakowania: 212 ml (2 x 106 ml)
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa www.bonduelle.pl 0 801 372 032 opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Green Dot
Przepisy znajdziesz na: warzywneinspiracje.pl
Sałatka z tuńczykiem i fasolką puszka tuńczyka w oleju + mała puszka czerwonej fasoli + mała puszka cieciorki + 70 g pomidorów koktajlowych + 1 świeży ogórek + pół czerwonej cebuli + 3 gałązki natki pietruszki + 4 łyżki oliwy + 1 mały ząbek czosnku + pół cytryny + sól do smaku Sałatka ziemniaczana z makrelą i fasolą 100 g ugotowanych ziemniaków + 150 g wędzonej makreli + 1/2 czerwonej cebuli + puszka czerwonej fasoli + 3 łyżeczki musztardy + 3 łyżki octu z białego wina + 4 łyżki oliwy + sól i pieprz do smaku
Wyprodukowano w Unii Europejskiej.
Nazwa funkcjonalna Fasola czerwona