BONDUELLE Danie na ciepło
Indyjska fasolka curry
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Fasolka w sosie pomidorowym z chilli.
fasola biała (52 %)
pomidory (33 %)
woda
cukier
skrobia kukurydziana modyfikowana
ocet spirytusowy
sól
przyprawy
przecier czosnkowy
papryka chilli (0,2 %)
ekstrakty ziół
barwnik (ekstrakt z papryki)
Źródło białka
Źródło błonnika
Niska zawartość tłuszczu
Produkt odpowiedni dla wegan
Barwniki | Zawiera |
Wymiar liczbowy 390
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Puszka |
Waga brutto 446
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu
Indyjska fasolka curry
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Fasolka w sosie pomidorowym
Ketchup pikantny
Najniższa cena: 8,95 zł
Ketchup łagodny
Ketchup pikantny
Sos barbecue (American Style)
Sos tysiąca wysp
Sos czosnkowy (Greek Style)
Sos curry mango (Indian Style)
Musztarda łagodna (nowojorska)
Sos korzenny Worcester
Sos burgerowy (American Style)
Fasolka w sosie pomidorowym
Fasolka w sosie pomidorowym
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,99 zł
Fasolka w sosie pomidorowym barbecue
Kuchenka tradycyjna Zawartość opakowania przełóż do garnka. Podgrzewaj na niewielkim ogniu, stale mieszając. Nie doprowadzaj do wrzenia, aby zachować walory smakowe i aromat fasolki.
Odgrzać w kuchence mikrofalowej(Od temperatury otoczenia):Kuchenka mikrofalowa (850 W): Zawartość opakowania przełóż do odpowiedniego, dla tego typu urządzeń, pojemnika z przykryciem. Podgrzewaj przez 1,5 minuty. Zamieszaj, a następnie podgrzewaj jeszcze minutę.
Najlepiej spożyć przed końcem: data, kod produkcji na spodzie puszki. Niewykorzystaną zawartość umieścić w niemetalowym pojemniku z przykryciem. Przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
2
Przechowywać w temperaturze otoczenia.
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku - Od temperatury otoczenia
Odgrzać w kuchence mikrofalowej - Od temperatury otoczenia
Pudliszki, ul. Fabryczna 7 63-840 Krobia
HJ Heinz Polska Sp. z o.o. Pudliszki, ul. Fabryczna 7 63-840 Krobia
Heinz
Marka | Heinz |
- Odpowiedni dla wegan - Źródło białka - Źródło błonnika - Niska zawartość tłuszczu