FROSTA
Steki rybne z fileta mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
100% naturalnego smaku - bez wzmacniaczy smaku, bez barwników, bez aromatów
filety z mintaja 78%
panierka sypka 9% (mąka pszenna, sól, mąka ryżowa, pietruszka 0,3%, czarny pieprz, drożdże)
woda
olej słonecznikowy
mąka pszenna
skrobia ziemniaczana
sól
czarny pieprz
Może zawierać śladowe ilości skorupiaków, jaj, soi, mleka, selera, gorczycy i mięczaków. p >
Barwniki:Nie zawiera
Wzmacniacze smaku:Nie zawiera
Aromaty:Nie zawiera
Wymiar liczbowy:170
Jednostka (specyficzna):Gramów
Typ:Karton
g
Liczba czynności użycia(sztuk/sztuki)
2
2 burgery rybne
czeski
węgierski
polski
rumuński
słowacki
Steki rybne z fileta mrożone
Mintaj w panierce z dzikim czosnkiem mrożony
Mintaj w panierce z koperkiem mrożony
Dukaty rybne mrożone
Ryba z pieca z brokułami mrożona
Ryba z pieca ze szpinakiem mrożona
Ryba z pieca po włosku mrożona
Warzywa na patelnię wok mix
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Warzywa na patelnię Italian style mix
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Warzywa na patelnię ulubione
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Cena przed obniżką: 7,89 zł
25% taniej
Tortellini w sosie pomidorowym z warzywami
Cena przed obniżką: 12,99 zł
25% taniej
Kluski z warzywami z sosem śmietankowym
Cena przed obniżką: 12,99 zł
25% taniej
Makaron tagliatelle z sosem szpinakowym
Cena przed obniżką: 12,99 zł
25% taniej
Szpinak siekany mrożony
Szpinak z sosem śmietankowym mrożony
Złote paluszki rybne z fileta mrożone (opakowanie rodzinne)
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Kurczak z ryżem po azjatycku mrożony
Instrukcje dotyczące przygotowania(Ogólnie)
Sposób przygotowania jednego opakowania:
Piec w piekarniku(Od postaci zamrożonej)
Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 230°C. Zamrożone burgery ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez 15 minut (z włączonym termoobiegiem 14 minut).
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej)
Patelnia: Na średniej wielkości patelni rozgrzej 100 ml oleju. Zamrożone burgery smaż na średnim ogniu przez 8-10 minut, od czasu do czasu przewracając.
*(-6°C): 4 dni
**(-12°C): 3 tygodnie
***(-18°C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika).
Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. p >
Maks. temp. °C:-18
ul. Witebska 63
85-778 Bydgoszcz p >
FRoSTA sp. z o.o.
ul. Witebska 63
85-778 Bydgoszcz p >
Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste). p >
FRoSTA
Marka:FRoSTA
FSC - Mix
MSC
To jest dla nas ważne:
Jeśli chodzi o jakość zawsze wysoko podnosimy poprzeczkę!
Mintaj w naszych burgerach pochodzi z certyfikowanych łowisk MSC, mrozimy go zaraz po połowie, na morzu. Przygotowując nasze burgery, dbamy o to, aby znalazły się w nich całe kawałki ryby, dlatego filety kroimy w specjalny sposób. Doprawiliśmy je także pietruszką siekaną i mrożoną zaraz po zbiorach.
Nasze produkty nie zawierają żadnych barwników, aromatów ani wzmacniaczy smaku.
100% naturalnego smaku - tego się trzymamy! FRoSTA. Smaczna i prosta.
Produkt spełnia standardy MSC w zakresie zrównoważonego rybołówstwa. www.msc.org/pl p >
Zeskanuj QR kod lub wejdź na www.frosta.pl i dowiedz się więcej o pochodzeniu wybranej przez Ciebie ryby! p >
FSC - Mix, FSC C125136
MSC - www.msc.org, MSC-C-50086